Thursday 26 January 2017

Nové proměny bydlení čtenost

Baví mě bydlení, reportáže, fotky i čtení je pro mne velké potěšení. Inspirujte se bydlením úspěšných. Bydlete, jak hvězdy kážou . Zajímala by vás spolupráce s týmem časopisu nové proměny bydlení ? Nové proměny bydlení vždy a pohodlně ve vaší schránce. Zúčastněte se našeho konkurzu!


Nový měsíčník věnovaný proměnám interiérů. Pro všechny, kdo právě přemýšlí o změně a hledají radu. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.


Pokud některý z těchto ročníků . Sledujte nové příběhy o cestě za lepším domovem. Oblíbený pořad o bydlení Jak se staví sen přináší zajímavé, často i nečekané bytové proměny a pohnuté lidské osudy, které obvykle nejsou jako z románů se šťastným koncem. Periodicita: čísel za rok. Náklad: Čtenost : Parametry. Přejít na detail inzerce.


Chcete být informováni o nových reklamách a aktualitách? A asi bude nejlepší nechat na každém,. Celkově nový layout mně moc nebavil.


Pocit nadšení, který jsem zažívala při čtení starých čísel a jejich prolistováváním se mi opět vrátil s novým časopisem. Cílová skupina: ženy - 4 AB. Charakteristika: Lifestylový magazín se zaměřením na proměny interiérů. Informační portál s přehlednými informacemi ze časopisů a novin. Předplatné časopisů a novin, informace o titulech, reklamace, dárky k předplatnému, kalendář, kalkulace, vydavatelé, galerie a další.


Сохраненная копия Перевести эту страницу Czech News Center, a. Připravujeme pro vás nové webové stránky. Námětem pro kreativní ztvárnění obálky časopisu se totiž stal adventní kalendář. Obě obálky jsou řešeny pomocí dvojité titulní . Elektronický časopis Nápadité proměny bytů a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.