Friday 27 January 2017

Klekačka k počítači

Při práci s počítačem nejčastěji sedíme. A leckdy tak prosedíme celý den v práci a poté si k počítači sedneme ještě i doma. Ale když budete mít dobré návyky a vhodnou židli, můžete se obejít bez typických bolestí za zatuhlé krční páteře, brnících končetin a . Zde naleznete klekačky , klekací židle vhodné pro úlevu bolavým zádům. Klekačka, klekací židle černá na kolečkách. Balanční klekačky Rokko jsou jednou z alternativ zdravého sezení.


Vyvinuty byly v rámci programu NEST- NATURE, který při výrobě a volbě materiálů respektuje přírodu. To je základem pro správné držení páteře. Univerzální kancelářská klekačka. Vhodná pro krátkodobé sezení (– hod. denně) k prostřídání dlouhého sedu na pracovní židli. Pomáhá regeneraci a odlehčení zatížených svalů a páteře.


Alternativně lze použít k šetrnější poloze při duchovní meditaci. Doporučujeme vždy konzultovat s lékařem nebo fyzioterapeutem a . Hrbíte se a vaše záda neúnosně trpí? Pomocníkem nechápejte pilulku nebo maséra, který vás jako mávnutím kouzelného proutku zbaví bolesti zad. Zajistěte si zdravá záda používáním pomůcek pro.


Ahoj, přemýšlím nad novou židlí k PC. Teď mám obyč kancelářskou židli, ale vzhledem k tomu, že u PC trávím nezdravých (nejméně) hodin denně, potřebuji něco lepšího. Nedávno jsem narazil na klekačku, máte s tím někdo nějakou zkušenost? Sedí se na ní dobře třeba hodin v . Základní výbavou sedacího nábytku k počítači bývá klasická kancelářská židle na kolečkách. V té Vás ale často bolí záda, tak proč ale nezkusíte při práci s počítačem i oblíbenou klekačku ? Stále nás oslovují naši zákazníci s otázkou, zda je klekačka opravdu vhodnou alternativou ke klasické nejen kancelářské židli na.


Poptávka: židle klekačka k počítači , polstrovaná, ks. Přijďte si je vyzkoušet do našeho studia. Hledáte ergonomickou židli k počítači do své pracovny, která bude pohodlná a zároveň designově nadčasová?


U nás ve studiu je můžete vyzkoušet. Klekací židle - balanční klekačka. Patentovaná stolička perfektní pro sezení u počítače – balans 3. Snadná úprava opěrky pro záda i pro nohy činí tuto klekačku vhodnou pro osoby s různou.


Bolívá mě často za krkem. Pomůže mi, když budu místo na židli sedět na klekačce, případně na. Stále více zaměstnanců tráví celou svou pracovní dobu před počítačem a mnozí z nich používají počítač k práci nebo zábavě i doma. Vzrůstající počet mobilních.


Představíme si tak alternativní nábytek k sezení, které doporučují fyzioterapeuti: nafukovací balóny a klekačky. Poradíme, jaký si vybrat zdroj . Kvalitní ocel, nosnost až 120kg! Nastavitelný je i sklon sedáku.


Naše firma také nabízí kompletní vybavení kanceláří, firem kancelářskou a výpočetní technikou. Tablety: Acer, Asus, Gogen, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.