Monday 30 January 2017

Dětská jídelní sada plast

Pestrá nabídka jídelních sad od značek Avent, Bibi a dalších. Vulli Moje první jídelní sada žirafa Sophie - s. Avent Novorozenecká startovní sada PP. Vyberte variantu produktu. Pacific Baby bambusové nádobí krémové. Jídelní souprava Pacific Baby bambusové nádobí krémové.


Oblíbené ekologické bambusové nádobí Pacific Baby BAMBOO je vyrobeno z přírodního bambusu. Velká sada obsahuje: lžičky, kelímek, velká miska, a hluboký talířek. IHNED k odeslání, u Vás již 20.


VIA je univerzální systém skladování, který neobsahuje BPA, šetří prostor a který byl navržen tak, aby rostl s dítětem. Umožňuje použít stejný pohárek na odsávání, skladování i kojení mateřským mlékem. Je vhodný pro všechny odsávačky a savičky AVENT společnost. Pro děti jen to nejlepší - krásné a zdravotně nezávadné jídelní sady a soupravy pro děti. Nakupte rychle a snadno!


Dětské nádobí a příbory odolné vůči nárazům. Talíř Skip Hop Zoo se zvířecími motivy, uzavíratelné misky na cestování, soupravy, svačinové boxy. Jídelní potřeby pro nejmenší - značkové dětské jídelní sady , misky, talíře a příbory. V nabídce také kelímky, pohárky, bryndáky a další pomůcky pro krmení batolat.


Vhodná pro děti od měsíců. Materiál: melamin (nezávadný, atest brněnské zkušebny). Lze mýt v myčce nádobí, nedoporučuje se použití v MVT. GoEco dílná dětská jídelní sada s motivem berušky obsahuje hrníček s ouškem , vidličku, lžičku, talíř se zvýšeným okrajem a misku.


Tato sada s žabím motivem má vše, co vaše dítě potřebuje, aby jedlo a pilo samostatně – a bryndák, který zachytí většinu z toho, co spadne vedle. Dětský jídelní set je vyrobený z přírodních materiálů. Vyrobeno z bezpečného plastu – ze stejného materiálu, jaký se používá na kojenecké láhve, jednorázové pleny a potravinové dózy.


Zobáček a dvě velká ouška usnadní . Neobsahuje nebezpečné ftaláty nebo formaldehy . Dětská 3dílná jídelní sada KRTEK assort. Jak vykouzlit dobrotu a zastavit hlad? Noví kreslení hrdinové vědí, jak na to! Překrásnou holčičí jídelní soupravu z porcelánu zdobí čtveřice kouzelných víl, klukům zastaví hlad pestrobarevná autíčka. Příběhy víl, autíček a dalších postaviček pokračují i. Dětský porcelánový set obsahuje hrnek, misku, a talíř s obrázkovými motivy krtečka z populárního večerníčku.


Tradiční kvalita českého porcelánu. Každý produkt je zdravotně nezávadný a certifikovaný. Lehké pro dětské užívání.


Sada obsahuje čtyři plastové misky (2x tyrkysová, 2x zelená), pět lžiček (2x tyrkysová, 2x zelená, 1x oranžová), plastový tyrkysový bryndáček s kapsičkou a první hrníček Tommee Tippee, který usnadňuje přechod pití od láhve k hrnečku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.