Friday 2 December 2016

Pračka na chodbě

Ahoj Holky, chci se zeptat jeslti některá z vás máte doma,kvůli místu v koupelně danou pračku na chodbě ? Bránila jsem se tomu,ale asi nám nakonec nic jiného nezbyde. Mám strach z většího hluku a taky, jak to vyřešit aby to na té chodbě nějak vypadalo. Napadlo mě řešení dát pračku do skříně.


Hledání nového místa pro pračku a úvahy s tím spojené se zpravidla odehrávají v rámci právě probíhající rekonstrukce bytu. Mnoho bytů má řadu nevyužitých prostor, nejrůznějších přístupových či průchozích chodeb a chodbiček, které je možné v rámci rekonstrukce zrušit, případně pozměnit a místo na .

Chodbu bych ti nedoporučila pokud jsou kolem spací místnosti ona ta sušička hučí a jede třeba 3h což by asi rušilo i televizi. DominikaZasloužilá kecalka 6příspěvků 08. Susicku mame na chodbe a pracku v koupelne. Nemohli jsme je dat na sebe protoze susick ma . Uvažujete o umístění pračky ? Standardem je umístění v koupelně, ale dnes je celkem běžné, hlavně v malých bytech s malými koupelnami, dávat pračku například do kuchyně jako součást linky.


Nedávno jsem navštívil kamaráda, který má pračku dokonce v ložnici! Máte-li v koupelně nebo na chodbě místo na pračku , pak sem na umístíte i samostatnou sušičku. U mnoha značek totiž objevíte typy praček a sušiček, které lze postavit na sebe, někdy se také říká do věže.

Dole máte pračku , nad ní sušičku a dělí je speciální panel, který si můžete vysunout. V nově vzniklém úložném prostoru se skryla pračka , vedle ní se našlo místo i na zásuvky pro špinavé prádlo. Pračku zakrývá roleta, která může být při praní otevřená, aniž by dvířka překážela provozu v chodbě.


Horní část skříně slouží na úklidové prostředky. Velká šatní vestavěná skříň je pak v místě . Malou garsoniéru v širším centru Prahy si majitelé pořídili na krátkodobé pronájmy. S touto vidinou se také pustili do kompletní rekonstrukce a následného zařizování.


V podstatě záleží na každém z nás, kam nakonec pračku umístí. Možná zvolíte úplně jiné a zprvu nečekané místo, o kterém víte, že by jinak zůstalo nevyužité. Spousta bytů má řadu nevyužitých prostor, přístupových či průchozích chodeb , které je možné pro tyto účely využít.


Nabízí se třeba komora – místo, . Pomocou nových priečok pre ne vytvoríte niku na mieru. Môžete ich tiež presunúť do toalety, chodby , komory či šatníkovej skrine. V kúpeľni tak získate viac miesta na vlastné pohodlie. Keďže voda do práčky nepriteká ani neodteká z nej samospádom, ale je riadená čerpadlom, môže byť práčka od stúpačiek . Ahoj, prosím jak máte řešenu pračku a sušičku na chodbě v chalupě, myslím tím zamaskování.


My je budeme mít umístěny hned jak vejdeme z předsíně tak na konci chodby hlavní. Za ní pak bude záchod a koupelna samostatně. Chtěla bych nějak elegantně vyřešit její zamaskování, tak, aby nebyly vidět všem na .

Kolik dekorů dřeva v domě ? Jednou z možností byla galerie v patře, ale nepřipadalo nám vhodné, aby zejména v dřevostavbě půl roku schlo prádlo na chodbě. Jako řešení se nabízela sušička prádla, ke které jsem byla v počátku velmi skeptická. Setkáte-li se ve svém okolí s někým, kdo si nebude sušičku chválit, s největší pravděpodobností to bude . Někdo preferuje pračku v koupelně, jiný v kuchyni a mnozí dávají přednost samostatné chodbě či prádelně. Přístup k víku pro vložení prádla musí být bezproblémový. Máte-li pračku v malé místnosti, řešením může být varianta s horním plněním.


Pokud chcete vedle pračky využívat i sušičku, v menších . V nouzových případech se dá pračka umístit také do ložnice nebo do zasklené lodžie. Nejlepším řešením je samozřejmě vlastní místnost, kam se snadno vejde třeba i sušák na jednotlivé kousky oblečení, . Jiří Pleskač, Brno: Pračka by měla stát klasicky v koupelně, kde je koš s prádlem, ale zjišťujeme, že si ji zákazníci z důvodu nedostatku místa umísťují kamkoliv (do skříně, na chodbu , do kuchyňské linky). Málokdo ví, že pračka by měla mít samostatnou zásuvku a svůj jistič 16A.


Sušička sa najčastejšie umiestňuje na práčku (výhoda v prípade malých bytov) alebo vedľa nej. Ak sa rozhodnete investovať do kondenzačnej sušičky s tepelným čerpadlom, a v kúpeľni nemáte miesto, môžete ju skryť napríklad aj v šatníku na chodbe (počas sušenia však musí byť šatník otvorený).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.