Monday 26 December 2016

Plastový regál na kolečkách

PATROVÝ PLASTOVÝ REGÁL NA KOLEČKÁCH ,univerzální použití, udrží pořádek v celé domácnosti. Snadná údržba, vše přehledně srovnáte. Koupelnový regál zásuvkový patrový široký na kolečkách 63x39x51. Dvou patrový regál na kolečkách se plastovými zásuvkami.


Svojí nízkou výškou je ideálním úložním prostorem pod umyvadlo. Konstrukce je z pochromované ocele. Lehká manipulace díky kolečkám.


Koupelna, kuchyně, komora , chodba, pracovna nebo dětský pokoj,ve všech těchto místnostech regál jistě oceníte. Aldo Blitz , modrý Aldo Blitz . Praktická šuplíková komoda na kolečkách z pevného plastu. Velmi kvalitní plastový regál pro ukládání věcí v interiéru i venku.


Regál je… 67Kč 65Kč. PATROVý PLASTOVý REGÁL NA KOLEČKÁCH ,univerzální použití, udrží pořádek v celé domácnosti. Z kvalitního plastu – odolný i vůči nízkým teplotám, snadná montáž bez nářadí. Praktické regály na kolečkách pro vnitřní i venkovní použití.


Boxy o objemu l lze vyjmout z obou stran a pohodlně se do nich vleze formát A4. Díky možnosti mytí v myčce se snadno udržují, přidaná kolečka zajišťují snadnou manipulaci. Praktický plastový regál , který se hodí nejen do dílny. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti.


Dovoz domácích potřeb, plastové mísy, plastové košíky, baterie, vteřinová lepidla , smetáky, košové regály. Rozměr (šířka x hloubka x výška):32x37xcmDodáváno v demontu, záruka 24 . Barva zásuvek bílá, po domluvě je možn. I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Plastové regály KIS Mobil Plastic S. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Lze k tomu přidat kolečka , pak se může použít jako pojízdný třípatrový regál.


Vše máme kvalitní a levné. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Nábytkové a kancelářské.


K tomu všemu si můžete vybrat kovový, plastový či dřevěný regálový systém.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.