Friday 30 December 2016

Pattex 100 navod

Obvykle je postačujúca aplikácia len na jeden z lepených povrchov. Množstvo nanášaného lepidla závisí od nasiakavosti podkladu. Hladké materiály so žiadnou alebo nízkou nasiakavosťou je možné bezpečne lepiť už s relatívne malým . Popis produktu: Univerzálne, flexibilné lepidlo s gélovou konzistenciou na báze FLEXTEC polyméru bez obsahu rozpúšťadiel.


Slepí téměř cokoliv a lepit s ním dokáže opravdu kdokoliv.

Ideálne na lepenie a na drobné opravy namáhaných spojov. Vďaka svojej gélovej konzistencii nesteká a nekvapká, preto je vhodné aj na aplikáciu na zvislé povrchy. V tomto případě ale doporučujeme provést test kompatibility s daným povrchem. Skladování: Skladujte v originálním uzavřeném obalu v suchém a chladném prostředí. Chraňte před přímým slunečním zářením.


Povrch musí být čistý, suchý, zbavený . Не найдено: navod Čím slepit dřevo, kov, sklo nebo plast?

Domácnost › Opravy a renovace Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Čím to slepit? Tato otázka padne u nás doma vždy, když se něco rozbije. Každé lepidlo je určené pro něco jiného. Možná je to u vás doma stejné, také pak bezradně postáváte u regálu s lepidly a nemůžete se zorientovat. Neuvěřitelná škála lepidel různých značek nám dává pocit, že tam někde . Speciální receptura umožňuje lepit téměř 1 materiálů.


Ideální pro čisté slepení viditelných mezer a na průhledné materiály. Krátká doba odpařování umožňuje rychlé. Svojimi profesionálnymi vlastnosťami - vysokou konečnou pevnosťou, flexibilitou a vynikajúcou odolnosťou spoja - sa radí medzi lepidlá, ktoré ocenia skusený domáci kutili. Vhodný k lepeniu alebo povrchovej úprave savých a nesavých . Nedoporučuje se k lepení pěnového polystyrenu, PE, . Balení: kartuše 2ml a 4ml.


Pattex - Duration: 24:21. Doplňky a příslušenství. UNIVERZÁLNÍ LEPIDLO PATTEX 1 JE SKVĚLÝM.

POMOCNÍKEM PRO KAŽDOU DOMÁCNOST. Svými profesionálními vlastnostmi . Nutno poznamenat, že to nebyla ani tak chyba lepidla, ale nenapadlo jí, podívat se na návod a zjistit, na jaké materiály je konkrétní lepidlo určené. Lepí téměř 1 materiálů (výjimku tvoří těžko slepitelné materiály jako je například teflon).


Je vynikajícím pomocníkem při lepení skla, . PVC, tvrdené PVC, polyamid) polystyrén. Návod na použitie: naneste tenkú vrstvu lepidla naneste na jeden z lepených povrchov. Oba lepené povrchy k sebe . Návod k použití: Lepené povrchy musí být čisté, suché a musí k sobě přiléhat.


Naneste tenkou vrstvu lepidla na jeden z lepených povrchů. Přitiskněte oba lepené povrchy k sobě. Konečná pevnost po hodinách.


Univerzální flexibilní lepidlo s gelovou konzistencí na bázi FLEXTEC polymeru bez obsahu rozpouštědel.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.