Friday 2 December 2016

Náhradní hrací strojek ke kolotoči nattou

Náhradní natahovací hrací strojek je určen pro kolotoče plyšové i plastové. Strojek hraje melodii a háček se otáčí dokola. Příjemná melodie dítě zaujme a uklidní a usnadní jeho usínání. Stejný princip strojku jako zde na obrázku - dva háčky, jeden se otáčí.


Hrací strojek natahujte ve směru hodinových ručiček do té doby, než pocítíte mírný odpor. Plastový kolotoč je určen pro děti, které se ještě samy. Náhradní hrající strojek na kolotoč s blokacíNáhradní hrající strojek je určen. Пожаловаться на другую картинку. ELODIE DETAILS hudební hračka Moon Balloon Large cca 37cm.


CANPOL BABIES hrací strojek ke kolotoči NÁHRADNÍ. Krásná hrací deka s hrazdou poslouží jako multifunkční zábava pro dítě. TINY LOVE Vyklepaná housenka. Hrací kolotoč je vyroben z plastové konstrukce s otočným a hudebním strojkem. Malý hrající strojek je vyroben z velmi příjemného, vysoce kvalitního materiálu.


Jistě Vaše dítko zaujme a stane se jednou z jeho nejoblíbenějších hraček! Materiál, ze kterého je hračka vyrobena je zdravotně nezávadný a testovaný. Hračky NATTOU ve svém oboru patří mezi nejkvalitnější. Návod k použití: Udržujte v čistotě – čistěte vlhkým hadříkem. Důležité pro zdraví a bezpečnost . Kč , Vracov Hrací deka Deka je plně funkční,pouze na pár místech od drápků stopy.


Kolotoč fisher price 6Kč , Klatovy Kolotoč fisher price Super stav, reaguje na dětský pláč, možnost osobního odběru nebo zašlu poštou, při. Hracky nattou 6Kč , Praha Hracky nattou Predam . Nattou Hračka hudební medvídek Tom cm. Mazlíček, medvídek Tom rozveselí Vaše děťátko pomocí hudby na šňůrku.


Možnost prát při teplotě 30°C. Natahujte ve směru hodinových ručiček do té doby, než. Dostupnost: dočasně vyprodáno. NOVINKA - hrací strojek Medvídek na měsíčku empty.


Eshop s kočárky, dětským zbožím, autosedačkami. Brno město, Brno Husovice, Havlíčkův Bro Znojmo. Prodám - Yookidoo Hrací domeček DÁREK, lokalita Liberec. Tiamo LUXUSNÍ plyšový kolotoč zajíčci MINT.


Canpol hrací deka se zvýšeným okrajem Country.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.