Thursday 22 December 2016

Mikrovlnná trouba whirlpool nerez

Speciální technologie 6. Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Mikrovlnka umí vařit v páře, smažit, grilovat i péct.

Celý popis a technické parametry. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba. Ovládání je velmi jednoduché pomocí černobílého grafického displeje a knoflíků umístěných na pravé straně spotřebiče. Ve vybavení nechybí funkce Jet Start, Jet Defrost (rychlé rozmrazování), gril.


Horký vzduch - výkon (W): Gril - výkon (W): Gril: NE Parní vaření: NE Pečení chleba: NE Horký vzduch: NE Displej: ANO Průměr otočného talíře (cm): 25. Materiál vnitřního prostoru: lakovaný. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Whirlpool Flat AMW 4IX nerez za akční cenu.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Elektronický ovládací panel vnitřní prostor - nerez mikrovlnná trouba : objem litrů dvojitý emisní systém D. Nepoužité zboží s poškozením - Lehké deformace plechu na zadní části vpravo a nahoře. Slevy, akce a výprodeje značky WHIRLPOOL. Akční nabídky na téma mikrovlnná trouba najdete na Skrz. Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni!


Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Zatím nebylo ohodnoceno ). Výborně doplní každou moderní kuchyni.


Tato mikrovlnná trouba je vyráběná v designovém nerez provedení. Tento displej usnadňuje ovládání mikrovlnné trouby. Velkým plusem této mikrovlnné . Provedení výrobku: černá barva, nerez. Automatické programy pro přípravu Pizzy, masa, zeleniny, těstovin, brambor, ryb, popcornu a ohřevu nápojů.


Stačí jen zvolit kategorii a hmotnost, ostatní zabezpečí mikrovlnka. Určitě si vyberete také další mikrovlnná trouba výrobců BEKO, CANDY, CONCEPT.

Na všechny výrobky provádíme záruční a pozáruční opravy a servis včetně prodeje náhradních dílů a čistících prostředků v kamenném obchodě Perfekt Servis Brno, Václavská 4. Nejprodávanější - TOP 10. Trouba má elektronický ovládácí panel se zeleným grafickým displejem, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerez. Trouba je dodávána se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.