Thursday 29 December 2016

Lis ruční hřebenový lrh 1

Lisy ruční litinové hřebenové LRH. Lisy jsou jednoduché, masivní, litinové konstrukce, určené hlavně na zalisování, ražení a tváření menších součástí. Těleso je z šedé litiny a. Lisovací síla se dosáhne ručně pomocí páky na západku a rohatku přes převod na hřebenovou tyč. Lis nožní - kopačka (Pedal press - digging).


Lis ruční hřebenový (Hand rack-type press). Inzeráty lis v kategorii Použité kovoobráběcí stroje bazar na Sbazar. Lisy - lis ruční hřebenový lrh , nabídky - prodám, prodej, inzerce.


Tato nabídka od prodejce obchodstrojecom byla archivována dne 16. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Katalogové číslo: 2Typ, parametry: LRH Výrobce: Strojárně Piesok Rok. Poptávám lis : Druh lisu : starší ruční hřebenový lis.


Kč Platnost poptávky: měsíce. Profil poptávajícího: soukromá osoba z Blanska. Poznámka: Informace na této stránce se nesmí šířit dále bez písemného souhlasu provozovatele . Konstrukce ručního lisu je obvykle z šedé litiny a namáhané části jsou z legovaných ocelí. Příklad ručních lisů je na obr. Lis je plně funkční, možná osobní prohlídka.


Parametry : jmenovitá síla 15kN, max. Beschriftunggerät Videojet. Säulenbohrmaschine VS 20B. Handgewinderollmaschine EZ. Seznam materiálu pro mimorezortní nabídkové řízení.


Komponenty letecké výroby - součástky. B2C-12 Kabina tryskací TKB 3. DxŠxV) 265x450x5mm, hmotnost kg, bez otočného stolu s výřezy. Stroj je možno po dohodě odzkoušet na naší adrese. Apr Prodám hřebenový lis LRH není kompletní-chybí stůl.


Univerzální ruční ohýbačka plechu pro standardní ohýbací práce, ideální pro klempíře a řemeslné… 6. Rucni -vretenove- litinove- lisy -V2-V3. Ruční vřetenové litinové lisy V V3.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.