Wednesday 21 December 2016

Celly glass pro samsung galaxy s7 edge

Ten je vyroben ze speciálně zpracovaného skla. Temperované sklo na displej mobilu Samsung. CELLY Glass ochranné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy SEdge , bílé GLASS591WH - Bílé tvrzené sklo k ochraně dotykového displeje, pro mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge.


Celly Glass ochranné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy SEdge černé GLASS591BK. Ochrání váš telefon proti mechanickému . Je krát odolnější než samotný displej, nabízí snadnou instalaci bez vzduchových bublin a velmi dobře se čistí. Kompatibilita značky, Samsung. Tloušťka materiálu, mm.


Počet kusů v balení, kusů . CELLY Glass tvrzené sklo pro Samsung G9Galaxy SEdge Full Frame bílé od výrobce CELLY máme skladem jen za 8Kč. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony.


Speciální tvrzené sklo pro mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge , které dokonale chrání displej telefonu, včetně okolních rámečků. Disponuje ANTI- BLUE-RAY vrstvou, chránící oči před UV paprsky. Technické specifikace pro produkt CELLY Glass ochranné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy SEdge - bílé se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt CELLY Glass ochranné tvrzené sklo pro Samsung Galaxy SEdge - bílé mají pouze informativní charakter. Nalezli jste chybu v informaci o CELLY . Ochranné tvrzené sklo CELLY Glass pro Samsung Galaxy SEdge , bílé, GLASS591WH.


Tvrzené sklo CELLY Glass poskytne neviditelnou ochranu pro displej vašeho smartphonu. Sklo je navrženo přesně na míru daného zařízení, je plně transparentní a disponuje speciální vrstvou, která chrání před otisky prstů a nečistotami. Tvrdost 9H zajistí dostatečnou odolnost proti poškrabání a díky minimální tloušťce 3 . Ukryjte displej vašeho telefonuu do bezpečí . Mobilní telefony jsou křehká zařízení a je potřeba věnovat jejich ochraně zvýšenou pozornost. Za tímto účelem přichází výrobce Celly s ochranným tvrzeným sklem Glass, které je určené pro mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge. Kvalitní ochranné tvrzené sklo CELLY Glass pro Samsung Galaxy SEdge , které přilne na celý displej.


CELLY Glass Anti-Blueray je vyroben ze speciálně zpracovaného skla pro ochranu dotykového displeje před poškozením a poškrábáním. Přídavné tvrzené sklo k ochraně dotykového displeje. Galéria s fotkami produktu CELLY GLASS pro Samsung Galaxy SEdge.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.