Thursday 17 November 2016

Zásilkovna pardubice 17 listopadu

Umístění výdejního místa: Na hlavní ulici v centru města, 17. Dostupnost auteHlavní ulice, parkování na ulici max. Tuto pobočku nelze momentálně z technických důvodů vybrat jako cíl vašich zásilek. Zobrazit nejbližší pobočky.


Mazdy doprava, u Plzeňky opět doprava a po 1metrech jste u nás. Další možností je příjezd ze Sukovy třídy (podél zámeckého parku), pak odbočit do Sladkovského směr Třída Míru a po 3metrech jste v cíli. Lze také přijet z ulice Karla IV. Všeobecné zdravotní pojišťovny zabočit směr elektrárna,.


Budova se nechází přímo naproti Atruim pardubice. Z atria je možné se dostat na pobočku přes nadchod nad silnici. Сохраненная копия Перевести эту страницу ZÁSILKOMAT, s. Pardubice , Zelené Předměstí. Provoz sítě výdejních míst pro vyzvedávání internetových zásilek.


Zásilkovna - COMPUTIQUE. Provozujeme síť výdejních míst v ČR a SR včetně outsourcingu pro e-shopy. Zajišťujeme přepravu zásilek na Slovensko, do Rakouska a Německa. Více informací: Nakupujete často na internetu? Boskovice, Komenského 14.


Brandýs nad Labem, Masarykovo nám. Brno, Bohunice, Dlouhá 3. Může se to nacházet v různých obchodech nebo firmách, níže najdete sepsané všechna odběrná místa. Doručení do zásilkovny Vám nabízíme jen za Kč. Je na Vás, kdy a kde si zásilku chcete vyzvednout. Poštovní a doručovatelské služby.


Hodnocení, recenze, slevy a další informace o obchodu Kontaktní. Otevřeno: zítra od 8:30 . Služba je určená pro koncové zákazníky (MO prodej). Ostrov, Hroznětínská 161.


Otnice, Boženy Němcové 481.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.