Friday 25 November 2016

Lékárnička outdoor

LittleLife lékárnička Family First Aid Kit. Skvěle vybavená lékárnička pro rodiče malých cestovatelů a sportovců. Vhodná pro ošetření celé rodiny.


Mezi základní outdoor vybavení patří určitě „minimální“ lékárnička. Materiál v ní obsažený umožňuje řešit stavy, které bezprostředně ohrožují život. Pohotovostní malé příruční lékárničky do terénu ( outdoor ).

Vybavení je koncipováno pro poskytnutí první pomoci při bezvědomí, je též. Cena: bez DPH: 1Kč s DPH: 2Kč. Nadupaná lékárnička vhodná pro větší skupinu lidí nebo tábor. Uvnitř naleznete mimo jiné teploměr, špátle nebo trojcípé šátky. Lehká cestovní lékárnička ideální pro rodinné výlety.


Lékárnička je s pouzdrem. Outdoor lékárnička Standard je uložena v rip-stop pouzdře červené barvy. Stejně jako pojištění, nezapomeňte si s sebou na cesty vzít i dobře vybavenou lékárničku.

FiltrovatFiltrovat dle parametrů . Outdoorová lékárnička určená pro první pomoc v terénu. Vybavena zdravotnickým materiálem k základnímu ošetření drobných a středně těžkých poranění, pevný a nepromokavý obal, praktické uchycení k opasku. Barva: červená, černá, khaki.


Nikdy nevíme kdy se bude hodi. Někdo ji nosí v originálním boxu se znakem Červeného kříže, jiný ji má „ přehledně“ rozmístěnou po celé krosně. Ať už je to jak chce, vždy by měla obsahovat několik věcí, přes které prostě vlak nejede. Je vyrobena z pevného, nepromokavého materiálu se třemi úchyty na suchý zip do rámu kola nebo pod sedlo.


Ahojte, existuje nějaká jiná prázdná lékárnička , kromě toho Deutera, co mají v Hudykatalogu? Za plnou se mi nechce dávat tolik peněz, když si to mohu dovybavit podle sebe a hlavně ty obvazy a léky - všechny projistotu prošlý:) - vzít ze staré jakolékárničky A kdo něco takového vlastníte, co na ni říkáte? Malá praktická lékárnička je vybavena zdravotnickým materiálem pro poskytnutí okamžité první pomoci v terénu do příjezdu záchranné služby. Praktická krabička se zdravotnickými potřebami se základním vybavením pro poskytnutí rychlé první pomoci. Její nízká cena by ji mohla učinit.


Prohlédněte si cenové nabídky na lékárnička pro cyklisty OUTDOOR od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Hledáte lekarnicka outdoor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Komplexná sada prvej pomoci Vaude First Aid Kit Hike XT vhodná na trekking, dlhší pobyt v prírode alebo na cestovanie. Originálna a praktická lekárnička a vrecko na magnézium Ortovox First Aid Rock Doc pre lezcov. Je určená na ošetrenie bežných úrazov. Lifesystems lékárnička Winter Sports First Aid Kit. Díky Quick Find System je velmi kompaktní a zabírá málo místa.


Vyroben z Nylonu potaženého polyvinylchloridem (PVC), který zvyšuje odolnost proti vlhkosti.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.