Thursday 17 November 2016

Krycí lišta ravak

Délku lišt upravíme mimo vaničku či vanu až po definitivní montáži výrobku tak, aby lišta končila těsně u vnitřní konstrukce sprchového koutu či okraje vany. Montáž krycí lišty RAVAK. Do volné spáry mezi vaničkou či vanou a stěnou naneseme na molitanový pásek silikonový tmel. Na krycí lištu v celé její délce . Nákup bez rizika: dní na vrácení. I minimální odchylky pak mohou způsobit na první pohled viditelné a rušivé rozbíhavosti stěn a hran vany či vaničky.


Zaretušování takové nepříjemnosti je bez instalace . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Můžete koupit v našem obchodě od Kč. Krycí lišta je vhodná ke všem sprchovým vaničkám a vanám. Vaničkovou lištu je vhodné použít především tam, kde se při zednických pracech nepodařilo dodržet dokonale pravý úhel.


Součástí je rovněž odborné poradenství. Zařazeno v kategorii: Sprchové vaničky, Krycí panely, Sprchové kouty. Sdílet produkt: AddThis Sharing Buttons.


Nabízíme montážní sady, obsahující silikonový tmel RAVAK Professional, samolepící pásek a dvě krycí lišty. Bez zásahu do stávajících povrchů stěn se docílí vzhledově perfektního a funkčního . K zakrytí spáry mezi stěnou a vanou nebo vaničkou po nanesení silikonového tmelu. Spáru optimálně překryje, utěsní a její udržování je podstatně jednodušší než čištění nestejnoměrně naneseného . Jsou vhodné ke všem druhům vaniček.


Výrobky jsou standardně dodávány do dnů. Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Doprava ZDARMA platí na území ČR při . Sada obsahuje rohové spojky. Lze dokoupit koncovku lišty.


Lišta pro překrytí spáry u vany či sprchové vaničky. Možno doplnit o zakončovací a spojovací sadu. Koupelny Sprchové kouty a dveře Sprchové kouty Ravak čtvrtkruhové Sprchové kouty Ravak rohové Sprchové dveře Ravak Pevné stěny Ravak Sprchové boxy Vaničky a odtokové žlaby Ravak Sedátka a příslušenství Sedátka Hydromasážní panely B Sety Brilliant Profily, nožičky, panely, lišty Walk-In Ekonomické . Běžná cena s DPH:15Kč. Vaše cena bez DPH:11Kč.


Dostupnost:Skladem více než ks. Více informací o produktu získáte u:. Doporučená cena včetně DPH, 55.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.