Friday 18 November 2016

Daruji obyvaci stenu

Obývací stěna zdarma za odvoz . Prodám rozpěrnou, sestavnou stěnu. Dohodou , Rychnov nad Kněžnou . Jedná se o obývací stěnu - výška 155cm, hloubka 55cm , šířka 200cm. Nábytek je nepoškozen, plně funkční, nepoškrábaný - barva tmavě hnědá - lesk.


Daruji za odvoz nábytek. Součástí obývací stěny je šatní skříň se zrcadlem s jednou policí nahoře (na obrázku zcela vlevo), následuje policová část s prosk. Ten má okousané rohy, nutná oprava, tu po domluvě provedu. Možno zakoupit i zvlášť. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Zachovalá, ve velmi dobrém stavu. Edita Muschálková, Ludgeřovice. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Umístění Poličná u Valašského Meziříčí.


On-line rubrika: skříně, knihovny, obývací stěny. Komplet se skládá ze zobrazených částí. Bez poškození, vše funkční. Lze prodat i po částech.


Stěna je ve velmi zachovalém stavu a je variabilní. Mozno sestavit více způsoby. Stěna se skládá se čtyř skříněk,jedna má rozměr 200cmx45cm a tři mají rozměr 160cmx45cm.


Je možnost domluvit prohlídku. Pouze osobní Cena: 95- (Celá ČR) Obyvaci stěna velmi . Zobrazeno z 1inzerát Pekny kus nabytku se zajimavymi detaily. Najdete u nás levné kuchyně, kožené sedací soupravy, obývací stěny , jídelní stoly, ložnice, komody, nábytek z masivu a rustikální nábytek. Velké stylové zrcadlo, sklo s fazetami.


Stěna do obyváku, prodejte nábytkovou stěnu - inzerce. Nabízím rozebranou nepoškozenou vestavnou stěnu. Rozvoz po celé ČR jen za 2Kč.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.