Thursday 20 October 2016

Závěsy s motivem levandule

Tenčí splývavá dekorační látka v bílé barvě s motivem levandulí v modré a fialové barvě. LEVANDULE oblouková záclona - Sháníte krásnou záclonu s motivem levandulí do romanticky laděného interiéru Bílá oblouková záclona s kytičkami levndulí, které jsou ve spodní části záclony barevné. Barevná dekorační látka s realistickými obrázky s oblíbeným motivem levandulí. Dekorační látky s motivem levandule jsou velmi žádané.


Kvalitní levandule látky bavlněné, nebo kombinace polyesteru a bavlny.

Skladem a ihned k dodání. Levandulové závěsy - Krásné romantické závěsy s motivem levandule na bílém podkladu, vše doplněno středovým závěsem. Levandule je rostlina známá pro své léčivé účinky a oblíbená pro svou barvu a příjemné aroma. Naší levandulovou kolekcí jistě potěšíme nejen milovníky fialové barvy. Bílý závěs s oblíbenými motivy levandulí.


Začněte něčím menším a pořiďte krásné dekorační závěsy. Touží vaše romantická duše po změně? Materiál je 1 polyester.

Závěs se hodí na dekorativní závěsy. Použitý materiál je matný s motivem levandule a stylu Provance, na bílém podkladu. V případě zájmu Vám zboží ušijeme na míru. Z tohoto sortimentu šijeme na míru závěsy , roletky, . Velice často se objevule motiv levandule , neboť právě levandulové pole se v Provence v hojné míře nachází. U záclon s motivem , je třeba počítat s kolísáním velikosti, z důvodu celkového vzhledu vzoru.


Výšková záclona s levandulovými snítky. Bavlněná látka s potiskem oblíbeného Provence stylu, která je vhodná na šití povlečení, povlaků na polštářky, ubrusů či dekoračních závěsů. Záclona M50B levandule - výška 50cm bílá. V nabídce naleznete mimo dětských a kuchyňských záclon také záclony do obývacích místností, společenských místností a ložnic. Záclony jsou nabízeny s mnoha motivy , od květinových, . Vybírat můžete klasické žakarové záclony, voálové záclony i záclony z organzy.


Běhoun s motivem OUTLINE FLOWERS 4Kč. Rozměr ušiji dle Vašeho přání. Kombinace látek také na přání, látky můžete vybírat v kategorii Šití na zakázku- Látky- . Відсутні: motivem Milujete levanduli?


Кеш Перекласти цю сторінку серп.

Výrobci nábytku a bytových doplňků se kromě samotného rostlinného motivu inspirují i barvou květů. Tradiční levanduli zdobí modré květy s nádechem do fialova, barva se přímo označuje jako levandulová modř. Podle odrůd se pak liší sytost, jednou je více do modra, jindy má spíše růžovofialový nádech. Hrníček TWIST 250ml s podšálkem s motivem levandule. Dvoustěnný porcelánový termo hrnek KELIMERO s motivem levandule.


ZÁVĚSY s levandulovým motivem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.