Monday 24 October 2016

Tesla nc 500 bazar

Raménko a ostatní parametry jsou bezvadně nastavené. Dosedání raménka, po dohrání zvednutí raménka a vypnutí,váha atd. TESLA NC 5, klasický gramofon.


Přístroj je v zachovalém stavu - funguje a hraje bezvadně. Talíř je ocelový a nehrozí tedy jeho zkroucení, jak to bývá .

Funguje - Známky používání: ano - Škrábance. Jedná se o pravděpodobně nejlepší československý gramofon s elektronickým. Plně funkční,pěkný jen na plastovém krytu pár.


Tak je to právě tento: Sanyo. Gramofon má zespodu ještě plombu. Inzerce - tesla nc 5, nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Souřadnicová vrtačka MAS VXR NCA. GRUNDIG RR6profesional.

Princip pohonu synchronním motorkem napájeným přímo ze sítě s převodem řemínkem na dělený talíř bez přeřazovače otáček je výrobně velmi jednoduchý a . Je po výměně hlavního talíře za nový. Plexi je bez větších škrábanců. NC 4, 4, 4a 500. Nabídne mi někdo funkční gramofon tesla nc 5v dobrém stavu?


Provozovatel nenese zodpovědnost za . Tato nabídka od prodejce magictechnics byla archivována dne 10. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! To se mi líbíKomentář Sdílet. Nový řemínek a gumové zavěšení motoru.


Všechny ostatní díly jsou půvpodní - bez poškození, talíř není zdeformovaný. Více informací a fotek e-mailem. Předem se omlouvám, ale o gramofonech a podobné technice nemám téměř žádné znalosti.


Potřeboval bych od vás poradit co mám dělat. Tento gramofon má zvukový výstup přes din cinch, ale pokud ho přes redukci přopojím s hifi věží, tak hraje i na maximální hlasitost moc potichu. Tesla reproduktor aro 835.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.