Tuesday 25 October 2016

Postel 120x200 bazar

Dodání v původním balení, je. Kč , Rumburk BAVLNĚNÉ POVLEČENÍ NA DVĚ POSTELE Pěkné bavlněné povlečení na dvě postele, není nové, ale moc pěkný stav bez. Prodávám včetně matrace 130xa roštu.


Postel Tarva z Ikey 140x2. Patrová postel PARNÍK 120x2cm. Součástí jsou laťové rošty z masívu, ks úložných šuplíků a policový systém mezi patry. Z důvodu stěhování prodávám postel 1x 200.


Vysouvací rošty, s úložným prostorem pod každou matrací dva šuplíky. Při rychlém jednání sleva. Odběr Praha blízko Knížecí. Inzeráty postel 120x200. Bezplatná inzercia, postel 120x2predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Drevo je brúsené a upravené pieskovaním. Rám je bez roštu a matraca.


Do rámu sa hodí matrac 120x2cm. Prosím volať po 16-tej ho. Elektricky polohovatelná postel , prodám, na prodej. Kvalitní materiály jsou zárukou dlouhé životnosti nábytku.


Prodám zdravotní hrazdu nad postel. Každý si zaslouží nadbytek pohodlí a luxusu. Tyto vlastnosti by měly být součástí každého interiéru. Především odpočinek je velmi důležitý, proto by vaše postel měla přinášet maximum komfortu.


Dřevěná postel UNO je díky své konstrukci zárukou pohodlí. Veškeré použité materiály a prvotřídní zpracování zajistí, že se . Futon je pohodlná matrace z přírodních materiálů. V této kategorii najdete takzvané “bazarové” zboží.


Jedná se o rozbalené zboží, které vám nabídneme se slevou. Americká postel Boxs Pringzeitt Deluxe night 119l, barva hnědá, prošívané čelo, stříbrné nohy, luxusní matrace, lůžko 180x200cm, zboží je ve II. Německo, skladem, ihned k odběru u nás na prodejně. Pevna postel s uloznym priestorom 1 stav ako nov. Bez skrabancov ci poskodeni.


Cena je s rostom ale bez matraca, v ponuke mam aj zvlast matrac 120x2k nej. Vonkajsi rozmer cca 132x2cm. Máte vybrané filtry: postel 120x200.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.