Thursday 20 October 2016

Pattex sanitární silikon

Na utěsňování spár v sanitární oblasti, sprchových koutů, umyvadel, kuchyní. Vynikající přilnavost ke keramice, sklu, smaltu a obkladům . Pattex přináší zajímavý tip. Sprchovat se můžete již po pouhých dvou hodinách po aplikaci.


Tím urychluje práci a zajišťuje pohodlí pro vás.

Navíc působí proti plísním, a proto spáry s ním vydrží . Transparentní provedení, obsah náplně ml. Tmel má vynikající přilnavost k většině neporézních povrchů. Je odolný vůči vodě, ozónu, UV záření, plísním, stárnutí, smršťování, praskání a blednutí.


Odolává vysokým teplotám a po vytvrzení zůstává trvale . Při použití běžných sanitárních silikonů je důležité výměnu pečlivě naplánovat a počítat s tím, že vanu nebo sprchový kout musíte zachovat suché po dobu minimálně hodin od aplikace. Sanitární silikon pro drobné opravy v bílém provedení na drobné opravy v koupelnách a kuchyních, na utěsňování spár v sanitární oblasti. Vlastnosti: snadná aplikace, vysoká odolnost proti plísním a vlhkosti, UV záření, odolává stárnutí a popraskání, zůstává trvale elastický.

Vhodná pro interiéry i exteriéry. Okolí vany, sprchového koutu či umyvadla bude zářit bělostí. Již žádné začernalé spáry. Díky této vlastnosti vás plísně ve spárách nebudou trápit.


Voděodolný sanitární silikon již po hodinách voděodolný, odolný vůči vnějším vlivům, ozónu, UV záření, plísním, stárnutí, smršťování, praskání a blednutí, odolává vysokým teplotám, neobsahuje rozpouštědla a po vytvrzení zůstává trvale elastický, pro použití v interiéru i exteriéru, vynikající přilnavost ke keramice , sklu, . Oba výrobky se představily v unikátním balení - kiwi, které umožňuje bez použití aplikační pistole dávkovat lepidlo a tmel . Vaše cena s DPH8CZK. ODIS- Silikon sanitární bílý PATTEX 280ml. Za vse spoje sanitarij, opreme v kopalnicah in kuhinjah, ter drugih prostorih s povečano vlago.


S běžnými sanitárními silikony je důležité výměnu pečlivě naplánovat a počítat s tím, že vanu nebo sprchový kout musíme zachovat suché po dobu hodin do úplného vytvrzení silikonu. Další slevy stavebnin na Kupi. PATTEX rychleschnoucí sanitární silikon 280ml - Sharks Eshop Prodej zboží. Velkým okruhem, který trápí skoro každého, je použití silikonů v koupelně. Obecně se doporučuje použít běžný sanitární silikon s přísadou fungicidů.


PATTEX Sanitarni silikon 280g bily najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.