Tuesday 25 October 2016

Ganoderma lucidum účinky

Klobouky jsou - cm. Ganoderma lucidum - Česky se nazývá lesklokorka lesklá, japonsky reishi nebo mannentake a čínsky lingzhi. Celková nabídka přípravků . Podporuje obranyschopnost organismu, účinně napomáhá předcházení chorob.


Získala si rešpekt ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie jej viacerými vlastnosťami.

Polysacharidy ako najaktívnejšia zložka posilňujú imunitný systém a znižujú vedľajšie účinky chemoterapie. Kyselina ganoderická podporuje . Co je jisté, že Reishi, působí proti stresu, posiluje imunitu organismu. V lesklokorce je několik polysacharidů (odtud právě pramení schopnost posilovat imunitu). Ideální složení, maximální síla a účinnost.


V překladu znamená „božská houba nesmrtelnosti“. Její účinky se využívají již více jak 4. Více o pěstování naší kvalitní reishi se dozvíte v článku z naší výpravy do Číny.

Reishi (lesklokorka lesklá) je bezpochyby nejslavnější ze všech léčivých hub a jednou z mála, jejichž užívání má tak dlouhou historii. REISHI – ÚČINNÉ LÁTKY, PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ. Název „ reishi “, který zná většina . Na prvý pohľad nie príliš zaujímavá huba, teda z pohľadu praktického hubára. Ale zdanie klame, táto pekná akoby nalakovaná huba má fantastické liečebné schopnosti.


Významne posilňuje imunitný systém, upravuje krvný tlak a hladinu cholesterolu v krvi, lieči reumu, veľmi účinná je proti. Ne nadarmo je Reishi označováno za všelék. Kdybychom chtěli vypsat kompletní seznam účinků , které má tato houba na náš organismus, byla by z toho četba na delší dobu.


Všechny jsou navíc brány jako . Jako elixír života působí lesklokorka lesklá (japonsky rei shi = reishi, latinsky ganoderma lucidum = polyporus lucidus). V současné době je tato houba populární po celém světě a řada studií potvrzuje její léčebné účinky. Tento článek shrnuje informace o této houbě,. Organismus je fytopatogenní parazit a saprofytický druh.


Jak potvrzuje řada studií, lesklokorka lesklá je účinná při léčbě hepatitidy. Lesklokorkou lesklou se dosahuje rychlých výsledků hlavně . Zvláště účinný pře při i po radioterapii a chemoterapii. V rámci ochrany před radioterapií doporučuji konzumovat také lněné semínko).

U extraktu se používá většinou mezi 1-gramy denně. Nejpopulárnější je dávkování 3x denně po gramu. Toto je dávkování pro onkologické pacienty, u jiných obtíží a preventivně stačí mnohem méně.


Velmi podrobně se o složení a účincích reishi píše v 9. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical . Obsahuje přes 2aktivních látek, díky tomu jsou její účinky blahodárné a komplexní, považuje se za superpotravinu. Li Shih-Chen říká o Reishi. Lingzhi posiluje srdce, způsobuje . Cílem práce bylo charakterizovat vyšší houby, především se zaměřit na houby, u kterých byly prokázány fyziologicky významné účinky na lidský organismus.


Tradičnými vlastnosťami ganodermi sú zastavovať kašeľ, premieňať hlieny a pôsobiť antiastmaticky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.