Wednesday 26 October 2016

Feng šuej lexikon od a do z

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Feng šuej se zabývá harmonickým prouděním blahodárné energie čchi, díky níž můžeme ovlivnit svůj život, aby byl zdravější, bohatší a šťastnější. Výkup knih, učebnic a časopisů.


V originále „Feng Shui Lexikon“. Praktická encyklopedie vám poradí, jak se vzdát toho, co je nepotřebné či rušivé, a ukáže, jak se kreativně otevřít novým možnostem. Důležité je nechat se inspirovat a se změnami začít.


Jejich účinky pocítíte záhy na vlastní kůži, ať už půjde o zdraví, životní elán, . Autor:Bradler Christine. Obšírná encyklopedie feng šuej vám dodá odvahu vzdát se všeho nepotřebného či nevhodného a naopak se . Můžete zapůsobit na všechny podstatné. A právě když budete využívat nabízené pomůcky z této knihy, najdete vnitřní rovnováhu a mnohé dálší. Kniha je totiž podrobným průvodcem Feng šuej.


Tato obšírná encyklopedie vám dodá odvahu vzdát se všeho nepotřebného či nevhodného a naopak se otevřít novým možnostem. Naučíte se uplatňovat různé techniky tohoto východního prastarého učení, které přitahuje stále početnější zájemce po celém světě. Zabývá se harmonickým prouděním blahodárné energie . ResearchGate, the professional network for scientists.


Antikvariát Bohumín (Bohumín) - 1Kč. Nenašli jste všechny informace? Praktická encyklopédia vám poradí, ako sa vzdať toho, čo je nepotrebné alebo rušivé, a ukáže, ako sa kreatívne otvoriť novým možnostiam. Dôležité je nechať sa inšpirovať a so zmenami začať. Ich účinky pocítite čoskoro na vlastnej koži, či už pôjde o zdravie, životný elán, rodinné, partnerské a medziľudské vzťahy, . Seženeme i málo známé knihy.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Potom prichádza táto knižka v pravý čas! Obšírna encyklopédia feng šuej vám dodá odvahu vzdať sa všetkého nepotrebného či nevhodného, a naopak sa kreatívne. Pokud si harmonicky zařídíte svůj domov či pracoviště, zaznamenáte příliv radosti, klidu a spokojenosti, bude bohatší, zdravější a šťastnější. Je tomu tak proto, že váš vnější i vnitřní svět se navzájem soustavně ovlivňují.


Je třeba dbát na to, aby kameny nepůsobily výhrůžně a nedala se v nich rozpoznat žádná zlověstná podoba, třeba podmračené obličeje nebo ušklíbající se tváře,“ upozorňuje Christine M. Od takových kamenů tedy raději dále. Cookies vo vašom prehliadači, vyjadrujete tým súhlas s ich používaním. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.