Thursday 1 September 2016

Žebřík na ručníky

NOVATORRE je tradiční značka českých koupelnových doplňků, které přinášejí do každé koupelny dokonalé pohodlí, funkčnost a nabízejí originální styl, který na sebe poutá pozornost jedinečným smyslem pr. NOVASERVIS Novatorre dvojháček na . Radiátor do koupelny už dávno není nudný bílý žebřík. To ostatně ukazuje radiátor NAMELESS.


Svěží design a až barevných variant.

Díky své konstrukci se na koupelnový radiátor snadno věší ručníky. Je lehký, proto ho snadno přemístíte kam zrovna potřebujete. Designový žebřík na ručníky od dánské značky Menu je neformální a všestranný kousek nábytku, který můžete využít na zavěšení ručníků v koupelně, jako němého sluhu v ložnici nebo jako věšák na odkládání šál a kabátů v předsíni.


Snadno jej můžete přemístit, ke stěně můžete přichytit pomocí koženého řemínku v horní . Skladem, ihned k odběru ks. SUŠÁK RUČNÍKŮ CHROM LESK V340 . Věšáky na ručníky a osušky lze připevnit na zeď, případně pověsit na dveře.

Háčky různých designů a barev pověsíte na dveře či skříňky či připevníte na zeď. MENOTO je vyrobený z matné nerezové oceli a protiskluzového plastu v minimalistickém a účelovém designu. Praktický doplněk do koupel.


Topný žebřík Retro je vhodný nejen do koupelen, ale i do obývacích pokojů, předsíní, chodeb. Zaoblená hrana koupelnového radiátoru Retro navozuje masivní vzhled. Trubky těsně kopírují kryt koupelnového radiátoru a tím je zajištěno plynulé sundavání ručníků. Vše dokonale uklizené a přitom vždy po ruce. S tímto žebříkem na ručníky do koupelny si uděláte prostor pro všechny Vaše nezbytnosti a budete se ve Vaší oáze klidu i dobře cítit.


Série nábytku BIG BAMBOO se může pochlubit přírodním materiálem - vytváří harmonický look místnosti a zároveň je odolný vůči vlhkosti. Polohovatelný sušák na topné žebříky pro úsporu energie. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Elektrický topný žebřík v sadě obsahuje bílý žebřík do koupelny, topnou tyč a teplovodní kapalinu - není třeba nic kompletovat, topný žebřík upevníte ke zdi a zapnete do zásuvky! Otopný žebřík Vám výborně poslouží nejenom jako koupelnový radiátor, ale především také jako praktický sušák ručníků. Aby byl komfot užívání . Dřevěný žebřík na ručníky. Zanechte nám svou e-mailovou adresu a my Vám napíšeme, jakmile bude produkt opět v nabídce: .

Je snadné ho přemístit po celém domě a upevnit ke zdi koženým řemínkem v horní části. Materiál: černě lakovaný hliník v kombinaci s tmavým dubem. Subtilní minimalistický žebřík na ručníky MENOTO je elegantním doplňkem pro vaši koupelnu. Trendy severský design v minimalistickém stylu nabídne spoustu prostoru pro odložení ručníků, žínek či prádla Je vyrobený z ušlechtilé nerezové oceli. Ručníky budete mít stále při ruce a suché.


Popis produktu: Žebřík na ručníky MENOTO 1cm . Inzerát malý koupelnový žebřík na ručníky Prodám elektrický v okrese Ostrava- město, cena 4Kč, od sidonkana Sbazar.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.