Thursday 22 September 2016

Stuva prodám

Důvod prodeje : pořízení polic na míru. Tato série je vhodná do dětského pokoje. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii IKEA bazar na Sbazar. Postýlka je polohovatelná do dvou.


Bílá postýlka s růžovými. Rošt je polohovatelný do dvou výšek, a lze.

Byla používána pouze tři měsíce, je v TOP stavu bez závad! Díky policím a šuplíkům velmi praktická. Osobní vyzvednutí v Neratovicích - Lobkovicích, cca minut od Prahy. Komoda je ve smontovaném stavu, po dohodě . Jestli budete mít zájem, koupím Vám v Ikei, v různých barvách. Dětský nábytek by měl apelovat na fantazii a smysl pro hravost dítěte a také se snadno udržuje.


Lavici můžete proměnit na. Гардероб 60х50х1см IKEA STUVA 691. Двуспальная кровать IKEA TARVA 140х2Сосна 890.

Трансформируется в письменный стол. Детские замки (уже наклеены) в подарок. Omare - pestra izbira novih in rabljenih omar za otroške sobe na bolha.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: dětský nábytek . Prodám dětskou úložnou sestavu z Ikey - STUVA. Kč Základní vlastnosti - Díky nízkému úložnému dílu dosáhnou děti na své věci a mohou si je samy uspořádat. Ikea - úložná sestava STUVA. Pouze osobní odběr Praha , Brno.


Ostatní dětský nábytek a výbava pokojíčku - prod m ikea upl ky stuva pro , inzerce. A vedle postele jako noční stolek opět Stuva ( aspoň máte kam dát deky a polštáře). Срочно продам шкафа из Икеи, Stuva серия! Размер - - 1см.


Внутри шкафа также полки, корзины для белья, ящика!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.