Friday 2 September 2016

Silikonová fasádní barva cemix

Povrchová úprava všech minerálních omítek a podkladů. Velmi vodoodpudivá, vysoce propustná pro vodní páru a CO velmi . Bezpříplatkové barvy jsou všechny barvy , kromě barev příplatkových vypsaných níže. Do komentáře v objednávce prosím napište název odstínu. Skladová dostupnost dle pobočky. Velmi elegantně působí také kombinace šedé fasády s již zmiňovanými dřevěnými obklady.


Dobře zvolená barva fasády působí v krajině přirozeně. Omítky se vyznačují speciálními vlastnostmi, které je předurčují pro realizaci fasád zejména ve znečištěném prostředí. Omítka má vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům a vynikající stálost barev. Při běžných podmínkách jsou odolné vůči houbám, řasám a mechům. Ve vzorníku jsou použity fyzické barvy , nanášené technikou stříkání na podkladní vrstvu, která je při kompletaci ručně vlepována do konstrukce vzorníku.


V nabídce jsou stovky dlouho svěžích barev a struktur vhodných pro exteriér i interiér. Výběr z tak bohaté palety fasádních barev by mělo zákazníkům ulehčit hned několik praktických pomůcek a užitečných nástrojů. Cemix Comfort vhodná pro COOL. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace.


Doplňky pro dům, stavbu i zahradu. Prodáváme veškeré stavebniny a stavební materiál. Silikonová fasádní barva (bílá, barevná). Vhodné pod akrylátové nebo silikonové fasádní omítky. Vynikající renovační barva starých soudržných a nosných silikonových , silikátových, disperzních nebo minerálních nátěrů a pastovitých omítek apod.


Barva do zelena, viz foto. Vedle těchto vybraných povrchových úprav můžeme dále dodat další . Vlastnosti fasádních nátěrů a omítek. Jednou z největších zátěží je pro fasádní barvy střídání teplot, zvláště při spolupůsobení mrazu, kdy často dochází k poruchám. Fasádní nátěrová hmota tudíž musí střídání teplot odolávat a zachovávat si přitom dobré vlastnosti. V ČR jsou požadovány zkoušky, . Mate někdo zkušenosti,nebo mužete nam poradit fasadní silikon.


Zednici nam doporučují CEMIX že s nima mají dobté zkušenosti, dikas. Proto se doporučují pro stěny,. Omítka fasádní barva BAUMIT nejčastěji používaná na renovaci fasád a jako finální povrchová úprava zateplovacích systémů Baumit Složená z modifikované silikonové pryskyřice, minerální plniv, vláken, pigmentů, vody, přísad. Průmyslově vyráběná tenkovrstvá pastovitá omítka se škrábanou nebo rýhovanou strukturou,. Akrylátová zatíraná omítka.


Penetrace silikát COLOR. Fasádní silikonová barva s vynikající kryvostí, odolností proti povětrnostním vlivům a zašpinění. Hydrofóbní (odolná proti pronikání vody). Výborná prodyšnost pro vodní páry a oxid uhličitý.


Akrylátová fasádní barva – vhodná na všechny běžné vrchní omítky a minerální podklady. Ize použít i vápenné barvy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.