Tuesday 20 September 2016

Sešit 540

Třetí číslo - čistý, linka, čtvereček. Označení písmenem e za číslem sešitu značí sešit vyrobený z recyklovaného papíru. První číslo - znázorňuje formát A znamená A znamená A Druhé číslo - znamená listů, znamená listů, znamená listů. Odolné laminované desky, v atraktivním mixu barev - černá, modrá, zelená, fialová, červená a žlutá.


Papír s hebkým povrchem pro příjemné psaní, nepropouští inkoust.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Sešit 5, A čistý, listů, recykl. Univerzální školní linkovaný sešit s okrajem. Vyrobený z bezdřevého papírů.


Bezdřevý papír znamená, že sešit byl vyroben z vláken neobsahující dřevní hmotu. Vyšší gramáž papíru znamená vyšší pevnost v ohybu i tahu - vyšší .

Tisíce spokojených zákazníků. Recyklované - formát: A počet listů: 4 druh: čistý, označení: 5, papír: recykl. Narozdíl od jiných značek školních sešitů, . Kancelářské potřeby za nejlepší ceny. Nejširší nabídka kancelářských potřeb.


S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují. Ačistý sešit obsahuje listů design obálky dle aktuální nabídky Další nabídka recyklovaných sešitů. Formát A listů, čistý.


Přidat Papírny Brno 520e školní sešit Anelinkovaný listů. On-line prodej školních potřeb - potreby-skolni. Ušetříte: Kč bez DPH. Sešity, bloky, knihy ~ potreby-skolni. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Az recyklovaného papíru, listů, balení kusů. Upozornění: poslední kus skladem!

Datum dostupnosti: Běžná cena: Sleva. Minimální množství pro objednání je 1. Koupit Prosím vyberte parametr který je dostupný. CZ l velkoobchod l kancelářské potřeby Brno l chráněná dílna l náhradní plnění l zakázkové práce.


SEŠIT 5bezdřevý (10) - Školní sešit bezdřevý, kvalitní papír A listů, bez linek. Ilustrační obrázek, mix motivů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.