Tuesday 6 September 2016

Samolepící zrcadlová folie

Hledáte folie samolepici zrcadlova ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Speciální samolepící zrcadlová folie d-c-fix. Folie s zrcadlovým efektem, tuhá, silná folie opatřená krycí ochranou folií.


Folie se samozřejmě nevyrovná klasickému zrcadlu, doporučujeme si před nákupem vyžádat vzorek, nicméně má své výhody je především nerozbitná, dále je.

Cena je za jeden metr zrcadlové fólie. Jedná se o silnou zrcadlovou samolepící fólii která má na lesklé straně ochranou fólii, která se po nalepení sundá. Zrcadlová samolepící folie je speciálním produktem. Tato zrcadlová samolepící fólie má výhodu.


Samolepící fólie pokovovaná se zrcadlovým efektem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. U zrcadlové fólie nehrozí, že by se rozbila.


Stačí ji jednoduše nalepit na stěnu, dveře, skříň atd.

Samolepicí zrcadlovou fólii lze ořezat do jakéhokoli. SAMOLEPICÍ ZRCADLOVÁ FÓLIE už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jejich lepení je velmi snadné, aplikace rychlá.


Lepicí fólie a funkční fólie koupit o objednat u OBI. Fólie s výrazným zrcadlovým efektem , tuhá, silná folie opatřená krycí ochranou folií. Fólie se samozřejmě nevyrovná klasickému zrcadlu, nicméně má své výhody.


Je především nerozbitná, ohebná - pro tvorbu zaoblených ploch, sloupů atd. Svým efektem je výrazně dekorativní a . Najde využití v každé domácnosti nebo kanceláři. WENKO - Made in Germany.


Na zadní straně je potištěna mřížkou, což vám pomůže přesně vyřezat požadovaný tvar. Druhy samolepicích fólií. Benešov, cena Kč, od Pavel homeshare na Sbazar.


UV , ochrana proti přímému. Unikátní dekorativní prvek.

Uvedená cena je za běžný metr v dané šíři . Půvabná, dekorační, zrcadlová , samolepící folie na hladké povrchy. Rozměr 15x15cm jeden čtvereček. Dostupnost : skladem u výrobce. Dovážímé krásné produkty přímo od výrobců k Vám domů za úžasné ceny. Sledujeme zásílky za Vás a vždy řešíme případné reklamace.


K práci budeme potřebovat samolepící zrcadlovou folii d-c-fix, dřevěnou truhličku, ale můžete vzít i obyčejnou papírovou krabici s víčkem a udělat z ní něco neobvyklého. Dále budeme potřebovat samozřejmě ubrousek, lepidlo (já používám Herkules, je prostě nejlepší), štětec, nůžky, pravítko a doporučuji i pinzetu. Máte prosím někdo zkušenost se samolepícími zrcadlovými foliemi ?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.