Friday 30 September 2016

Ruční sekáček na zeleninu

Kráječ cibule a zeleniny. Představujeme ruční sekáček na zeleninu ! Zeleninu s ním nasekáte a. Profesionální kovaný ruční . Nerezové nože nasekají ovoce a zeleninu na malé kusy, jednotlivé díly sekáčku se snadno udržují. Stiskněte vrchní část a břity uvnitř se začnou automaticky otáčet a sekat zeleninu.

Opakujte postup tolikrát, kolikrát je třeba. Je skvělý pomocník při zpracování zeleniny na kostičky. Ruční sekáček na zeleninu je. Jemnost nasekané zeleniny je dána. Ostré nerezové nože nasekají zeleninu na malé kousky během chviličky.


Obchod ověřený zákazníky. Sekáček můžete snadno rozebrat a oplác.

Díky průhledné misce je vidět výsledek při zpracování. Je možno zpracovat zeleninu měkčího typu jako je např. Je vyroben z kvalitního . Tímto ručním sekáčkem můžete snadno a rychle rozsekat na malé kousky ovoce, zeleninu , oříšky nebo i maso.


Ingredience stačí vložit do misky, kterou uzavřete. Poté stačí táhnout za provázek s rukojetí, který roztočí břitvy na spodní straně. Při mytí si dávejte pozor na ostré břity, aby nedošlo k poranění. Nejrychlejší sekáček na světě! Manuální kráječ potravin Zvláště vhodný na sekání a krájení ovoce a zeleniny Stačí vložit kousky zeleniny , přidat koření, párkrát zatočit kličkou a během chvilky máte připravený lahodný zeleninový salát Transparentní nádoba o objemu 35l.


Nakrájejte zeleninu snadno a rychle bez zbytečného nádobí. S tímto praktickým kráječem na zeleninu se stane krájení zábavou. Díky krájecím břitům uvnitř nádoby se nemusíte bát poranění. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z . Podívejte se na jejich rady a. Sekáčky a drtiče vám při vaření ušetří spoustu času i námahy.


Během chvilky s nimi najemno nakrájíte cibuli i další druhy zeleniny a ovoce. Drtič ledu mechanický, snadné drcení ledových kostech ručním mletím, vytváří ideální ledovou drť pro přípravu nápojů a koktejlů, nádoba na drcený led o . Zkopírujte následující odkaz a pošlete ho známému.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.