Monday 12 September 2016

Plastový sokl

Ochrana kuchyňské skříňky, brání proniknutí vodě a nepořádku pod kuchyňskou linku. Při výrobě kuchyně dosáhnete vysokého stupně designu použitím plastového soklu. Jde o elegantní způsob odvětrávání spotřebičů hlavně lednice, myčky a radiátory.


Nabízíme Vám na objednávku typů výseků do . Dostupnost produktu: SKLADEM.

Plastový sokl nasazující se na nožičky o výšce cm. Kuchyňské skříňky vyrábím na pevném soklu nebo na rektirikačních nožkách. K nožkám dodávám zdarma dřevěné sokly v barvách korpusů.


Můžete si však objednat plastové sokly, které jsou odolné vůči vodě a mechanickému poškození. Ultra robustní stojan pro velké slunečníky plnitelný pískem, vhodný pro využití v gastronomii. Klip pro připevnění plastového soklu na nohu Emuca průměru mm. Klip se nasune do drážky v plastovém soklu.


Stolové nohy, ozdobné nohy, nožky, sokly.

Plnitelný plastový sokl ca. Fuellsockel 25kg greige . Kategorie: Příslušenství Doppler. Cena: od 56Kč s DPH. Ušetříte: od 46Kč bez DPH.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. UNION klip na plastový sokl. Sokl ke kuchyňské lince, bílý, výška 15cm, délka 220cm, včetně těsnící lišty. Dřevotřísková deska jednostranně laminovaná vysokotlakým laminátem s přední zaoblenou hranou, tl.


Skříňka laboratorní kombinovaná pro práci ve stoje, jednodveřová, horní zásuvka. Sestavy na soklu – nastavitelné nohy, nasazovací plastový sokl. Mezery mezi nábytkem a stěnou či podhledem budou dolištovány.


Desén: laminované desky, desén světlé dřevo – (bude určeno dle vzorníku dodavatele), vyšetřovny – pastelové barvy. Objednávajte Rozpera pre sokl. PLASTOVY DRZIAK GREY-10MM z internetového obchodu spoločnosti Würth ▷ – vášho partnera pre obchod a priemysel!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.