Friday 30 September 2016

Manželská postel 180x200

Bílá manželská postel s nočními stolky Vera bl - bílá-lila 180x200. Manželská postel čalouněná s úložným prostorem LIBRO 180x200. Luxusní postel s úložným prostorem, látka šedý melír, 180x2, XADRA. Vyobrazená barva postele: přírodní borovice.


Kupte si postel Dorothy do své ložnice a bude Vám každý závidět.

Konstrukce je z kvalitního přírodního dřeva potažena lehce žíhanou ekokůží v tmavě šedé barvě s kouřovým zabarvením. Jako bonus jistě oceníte dvě praktické zásuvky v nohách postele, které . Posteľ Montana biela s roštom Hometrade 1x 2cm. Elegantní manželská postel s čelem.


Kvalitní provedení zajišťuje příjemný spánek i dlouhou životnost. Moderní postel nyní za TOP cenu! Velká manželská postel ve vysoké kvalitě!


Postel je dodávána s roštem bez matrace.

Dodací lhůta - týdnů. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Velmi elegantní a komfortní manželská postel se zvýšeným lůžkem, velkým úložným prostorem a výklopnými lamelovými rošty. Buková manželská postel - 180x2KAREL high.


Rošty, noční stolky a matrace lze dokoupit . Pokud sháníte manželskou postel a chcete větší rozměr, pak je ideální právě některá nabízená postel. Hledáte postele z masivu 180x2? Jedná se o druhý největší rozměr postele, který výrobce HP nábytek nabízí. V internetovom obchode s nábytkom Tempo Kondela nájdete všetko pre detailné zariadenie Vašej spálne. Rozměry ŠxVxH: postel : 186x90x20cm.


K posteli doporučujeme zakoupit rošt Monna a matraci o. Baleno po: ks Váha: kg Objel. Pro zachování svého vzhledu je postel nalakována ekologickým bezbarvým lakem. V eshope DREVONA nájdete širokú ponuku komfortných postelí. Na první pohled zaujme lehkým a elegantním designem.


Tuto postel jsme pro vás důkladně otestovali.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.