Monday 19 September 2016

Koupím nábytek z 50 let

Sady starožitného nábytku - n bytek z let , poptávky - koupím , inzerce. Dřevo, původní čalounění, pružiny. KOUPÍM nábytek z ohýbaných CHROMOVANÝCH trubek. Stoly , stolky , gauče, věšáky, lampy i bez stínidel a elektřiny, židle , křesla,květinové stojany i bez skel, zkrátka jakýkoliv nábytek vyráběný tímto způsobem.


Kredenc, stará obývací stěna? Stáří přes let , k renovaci, uvnitř skříněk jako . Inzeráty nábytek v kategorii Starožitný nábytek na Sbazar. Vše ve velmi zachovalém stavu: sektor s. Dohodou , Vrbno pod Pradědem prodám starožitný nábytek Starožitný nýbytek viz foto i jiný, funkční gramofon. Naše firma se zabývá výkupem starých věcí – starožitností, ale také věcí o kterých si možná myslíte, že nemají žádnou cenu. Vykupujeme nábytek a další předměty starší let a více!


Zajišťujeme odborné poradenství včetně nezávazného . K zařízení interiéru koupím starožitný nábytek , ložnici, jídelnu, pracovnu, komodu, sekretář, nábytek zdobený řezbou. Podle rodiny by vše mělo pocházet z 50. Po pročtení obdobných témat zda v diskusi jsem tušil, že by bylo lépe, kdyby ten nábytek byl o dvacet třicet let starší. Takže jsem objel nejrůznější bazary, koupil starý nábytek , doplňky ap. Starý kočárek pro panenky TDV, -60.


Nabízím starý kočárek pro panenky výrobce TDV z -60. Kočárek je určen k renovaci, má pěkná kolečka. Legendy světového filmu jako Marlon Brando nebo James Dean. Zobrazeno: 27x Nabídka . Ti berou i pro nás okoukanější věci, například nábytek ze 60.


Stavebnice je vhodná pro děti od let. Právě nábytkových stěn, křesel a židlí je dodnes mezi lidmi nejvíce. Taky se nejhůř prodávají.


Lidí, kteří by si dnes takovou věc koupili a dali . Bazar nábytku - Křesla, inzerce a bazar zdarma pro každého - úplně pro každého. Kancelářský nábytek Knihovny. Jedna dvojdílná a jedna jednodílná skříň, prádelník, dva noční s nebo kancelář.


Prodám set_ložnice z 50.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.