Friday 23 September 2016

Housedecor kontakt

Fakturační adresa : House Dekorace s. Doručovací adresa : Housedecor. Nové odběrné místo : Housedecor. Nová zákaznická podpora. Korešpondečná adresa (prodejna):.

Faktruračná adresa: Ulice čislo. VÍCE O HOUSEDECOR , INFORMACE K NÁKUPU. Pokud nejste příznivci tuctových dekorací a máte rádi náš krásný český jazyk :) jste zde správně. Housedecor se s radostí může pochlubit svou jedinečnou originalitou, která vzniká přímo . Internetový obchod je prodávajícím.


Absolutne nespolahlivy obchod ! Telefon nezdvihaju, na maily odpovedaju sporadicky, a pritom klamu. Cele zle, odporucam najst si ineho predajcu !

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Email: info (na) housedecor (tečka) cz. Email pro objednávky: info (na) housedecor (tečka) cz . Samolepky na zeď od firmy House Decor. Vysoká kvalita provedení smolepek na zeď i okno.


Ke každému nosítku KIBI slintáčky v přírodní barvě zdarma! Akce platí do vyprodání zásob :). POKUD NENAJDETE ZBOŽÍ, KTERÉ HLEDÁTE A JE DOSTUPNÉ PŘÍMO U VÝROBCE, TAK VÁM HO RÁDI OBJEDNÁME :). Zjistěte, jak snadno nalepit samolepky Housedecor. A to ať už je samolepka na přenosové fólii, nebo je třeba lepit jednotlivá písmena.


Nápaditost samolepky, krásné barvy a snadná manipulace. Rámečky k fotkám ke stromu vzpomínek by mohly být buď trochu silnější, nebo lépe držet. Docela brzy se začaly odchlipovat.


Hodnocená nabídka: Velkoformátová samolepka na zeď. Stačí pouhých pět minut a váš interiér se změní k nepoznání. Dejte sbohem holým a nudným stěnám a zkrášlete je originálními samolepkami od značky Housedecor.


Maxi zážitky za mini ceny!

Stačí iba päť minút a váš interiér sa zmení na nepoznanie. Dajte zbohom holým a nudným stenám a skrášlite je originálnymi samolepkami od značky Housedecor. Zľavomat v poriadu, ale čo sa týka obchodu všetko sa mi nepáčilo hlavne dlhá dodacia doba a zlá alebo žiadna komunikácia s obchodom. Hodnotená ponuka: Krásne vianočné samolepky na sklo s možnosťou opätovného nalepenia. Prodejce nekomunikuje, zadam o storno objednavky.


Pokusy o komunikaci zůstali jednostranné.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.