Friday 16 September 2016

Epolex na podlahy s 2380

Nátěrová hmota epoxidová dvousložková na zátěžové povrchy. Je vhodná pro nátěry betonových podlah zejména v garážích, výrobních halách, skladech, na krytých terasách. Je použitelná i jako litá podlahovina. Barva je určena pro silně zatěžované betonové (nekletované) podlahy a další minerální povrchy. Nátěr není odolný povětrnostním vlivům, vlivem . Cena produktu bez dopravy.


It can be used as cast flooring. The finish is highly durable, resistant to many chemical substances, humidity and . V garážích, ve sklepích potřebujeme ochránit podlahy před mechanickou zátěží, negativními vlivy běžných chemikálií či zbytků ropných produktů a zajistit tak jejich dlouhodobou životnost. Je vhodná pre nátery betónových podláh hlavne v garážach, výrobných halách, skladoch, na zakrytých terasách. Je možné ju použiť aj ako liatu podlahovinu. Pro standardní nátěry můžeme využít i syntetický nátěr BETEX 2vNA BETON.


Správný pracovní postup Vám ukáže pan Koubek z technického servisu BARVY A LAKY TELURIA, s. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. V skladoch, priemyselných halách alebo garážach zabezpečí predovšetkým pevnosť a žiadanú hladkosť povrchu, po ktorom je možné chodiť s paletovým a vysokozdvižným vozíkom, autom alebo ťažkým priemyselným mechanizmom. Rovnako tak EPOLEX NA PODLAHY zaistí na pohľad celistvosť, . Súťaž Interiér roku: Priestranný rodinný byt s praktickými riešeniami. Viete, prečo by ste nemali spávať na bavlnenom vankúši? Pasívny dom s kamennou fasádou a veľkými preskleniami vyrástol z totálnych ruín.


Drevený štvorcový doNapohľad uzatvorený, v skutočnosti zaliaty slnkom! Epoxidová dvojzložková náterová látka na zaťažované povrchy CHARAKTERISTIKA A POUŽITIE VÝROBKU: Farba je určená k náterom silne zaťažovaných betónových povrchov a ďalších minerálnych nasiakavých podkl.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.