Tuesday 20 September 2016

Časopis bydlení kdy vychází

Nové proměny bydlení vždy a pohodlně ve vaší schránce. Doručováno do poštovní schránky. Elektronické předplatné. Prestižní magazín, který chápe bydlení a interiérový design v širších souvislostech jako součást životního stylu. Sleduje trendy, nabízí inspiraci, odkrývá intimitu bydlení i vkus slavných a hledá názory odborníků.


Více než třicet let pomáhá tento oblíbený časopis českým čtenářům lépe . Сохраненная копия Перевести эту страницу Předplatné časopisu. Pěkné bydlení za pouhých 7Kč. Ušetříte, jedno vydání budete mít zdarma. Mezinárodní Elle Decor je lídrem mezi časopisy o bydlení. Vychází ve čtyřiadvaceti světových edicích a ročně prodá přes milionů výtisků.


To nám hodně pomohlo hlavně na podzim, kdy jsme se marně snažili vytvořit jarní fotky interiérů. Pokud se zrovna nacházíte v situaci, kdy nějakého toho šikovného kupce či nájemníka hledáte, dejte pozor na to, koho vyberete. Až pak se z něj stala letní chalupa a ještě později místo, které může sloužit jako okouzlující celoroční bydlení.


Předplaťte si časopis DůmZahrada na rok jen za 6Kč a získáte hru Vlajky v hodnotě 5Kč. Akce platí pro objednávky obdržené v termínu od 15. U nás ho najdete nejvýhodněji, levněji než v trafice, u vybraných variant předplatného dárky pro předplatitele a vždy vám spolehlivě doručíme časopis až domů.


Ráno do práce za tmy, večer z práce za tmy a mezitím pár světle šedých hodin, kdy se slunce často ani pořádně neukáže. Tak jako každý živý tvor, i my potřebujeme k životu světlo. A to nejen k životu, ale především k dobré náladě a psychické pohodě. V našem přehledu najdete jak odborná periodika, tak populární časopisy o bydlení pro široké masy čtenářů. Orchideje vás budou těšit krásou svých květů i bez zvláštní péče.


Stačí je zalévat jen občas a málo hnojit. Pokud orchidejím vyhovuje stanoviště, kvetou zpravidla celé týdny. Poradíme Vám, jak na to. Více najdete v tištěném čísle časopisu Praktik.


Autor: Redakce Praktik, připravila mm, . Na českém trhu vychází tři časopisy, která mají v názvu zdůrazněné slovo ” BYDLENÍ ”. Jeden z vydavatelů to vidí jako parazitování. Ve hře přitom jsou poměrně bonitní čtenáři: více než polovina z nich vlastní dům, pětina čtenářů má chatu nebo chalupu. Příští číslo vychází 26. Letošní první číslo časopisu DŘEVOstavby představuje moderních dřevostaveb. LESS HOUSE MORE HOME nebo kuchyně plné dřeva, vyrobené ze dřeva anebo alespoň z dřevěných palet, naplnily tentokráte střed časopisu a větší obsah sekce Interiér.


Inspirujte se bydlením úspěšných. Bydlete, jak hvězdy kážou .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.