Friday 30 September 2016

Brodící kalhoty vision

Krátké brodící kalhoty jsou skvělá volba pro teplé letní dny, menší říčky a pro ty, kteří zkrátka nepotřebují brodit tak hluboko. Kalhoty Vision Ikon Guiding Waders jsou nejen slušivé, ale i velmi praktické a jsou vyrobeny ze stejně špičkových materiálů, jako ostatní brodící kalhoty Vision. Nejlepší brodící kalhoty světové kvality, brodící kahoty Simms patří k absolutní špičce a nezklamou Vás. Broďáky Simms Vás udrží v suchu a zvládnou i ty nejnáročnější. Za velmi přijatelnou cenu vám nabídnou prodyšný a odolný materiál.


Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s brodícími kalhotami Vision. Brodící kalhoty Patagonia Rio Azul Waders. Neopreny- zakončené botou. JMC Frisson Stocking punčochové.


VASS rybářské PRSAČKY VASS-TEX 6SERIES – Skladem. Představujeme kvalitní PVC prsačky ( brodící kalhoty ) za velice. Prodám brodící kalhoty Guideline DEE vel.


Iceman a zatím si je chválí. Já si v srpnu koupil VISIONy , ale po těch pár vycházkách je na hodnocení moc brzo. Myslím že pro mdx by to bylo taky řešení , brodící boty jsou už v ceně a to není zanedbatelná položka. Set brodících kalhot a bot Vision Ikon a Vision Loikka. Tento set brodících kalhot Vision Ikon a bot Vision Loikka Gummi je ideální volbou pro rybáře, kteří kupují současně brodící boty i kalhoty.


Celková cena je výhodnější než při samostatném nákupu. O tom co se děje pod vodní hladinou Vám v realitu přenese ponorka Power Ray se zabudovanou 4K kamerou, odnímatelným sonarem a dálkovým ovládáním. Už netřeba riskovat život při hledání ztracených věcí pod . Všechny pracovní kalhoty jsou dostupné v ruzných délkách a velikostech.


VISION Wader Bag - inovativní taška na brodící kalhoty a boty. Dostanete ji v kombinaci s podkladovou pokrývkou, kterou můžete využít např. Dva roky staré, asi 5x u vody. Záruka do března tohoto roku.


Zakoupeny u firmy Hanák v ČB. Důvod prodeje je, malé využití. Leží doma ve skříni a mám je k ničemu. Originální carbonová špička pro feederové pruty Mivardi Vision. Muškařský naviják Vision Zone má celografitové tělo, diskovou brzda.


Levný a přitom velmi kvalitní naviják vhodný pro začínající i zkušené muškaře. Navijáky mají jemnou třecí brzdu, . Delphin CALYPSO drop shot light. Bivak Gaube Bivvy Man. Garantovaná dlouhověkost.


Automatické noční LED diody. Rybářské potřeby pro všechny, kteří propadli kouzlu rybařiny. Nabízíme pruty, navijáky, podběráky, vlasce, krmení a další doplňky, bez kterých se správný rybář neobejde.


Výrobky Shimano, Tandembaits, Okuma, Spro a mnoho dalších čekají jen na Vás!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.