Tuesday 23 August 2016

Weber color line vzorník

Moderní kolekce fasádních barev vychází z tuzemských tradic. Odráží využití nejnovějších technologií a poznatků z praxe, se šetrným. Pečlivý výběr barev weber. Stáhnout celý vzorník v PDF . Pestrá a moderní paleta barev weber. Barevné odstíny splňují nejen moderní technické, ale i aktuální architektonické požadavky.


Další vzorníky řady color line. OR vnější fasády a omítky výrobky. Prinášame vám pestrú a modernú paletu farieb weber.


Pomôže vám vybrať ideálnu kombináciu farebných riešení povrchových úprav fasád pri realizácii nových stavieb, pri rekonštrukciách starších objektov a taktiež pri . Vyberte si barvu spárovacích hmot. SU10 SU6G, SU3E, SA2A, LU4H, HU3G, CU2E, CU2 HU6 HU3 MU5G, MU4 ZU5G, ZU1C, CA1E, OU1E . Prohlédněte si vzorníky našich produktů. Příplatkové skupiny pro interiérové nátěry weber. Z důvodu techniky tisku muže docházet k rozdílu barevných odstínů proti originálu, vyobrazené odstíny barev jsou pouze orientační. Barevný vzorník je pouze orientační pro přesnou představu o podobě barvy si vyžádejte tištěný vzorník u nás v prodejně.


Ostatní omítky omítka weber. Balance fasádní nátěry deco mal. Konečně online aplikace, kde můžete sami experimentovat a zkoušet jakou barvu by měl mít váš dům! Chcete vyzkoušet všechny kombinace barev fasády.


U architekta všechno trvá moc dlouho. ZL1A HBW 6ZL1B HBW 6ZL1C HBW 7 ZL1D HBW 7ZL1E HBW 7ZL2A HBW 6ZL2B HBW 6ZL2C HBW 7ZL2D HBW 7ZL2E HBW 7ZL3A HBW 4ZL3B HBW 5ZL3C. Vysvětlivky: MJ – měrná jednotka, 2xN – dva nátěry, č. ZD – zdění, LP – lepení, SP – spárování. Uvedené spotřeby jsou orientační a mohou se odlišovat ± dle stavu podkladu a způsobu zpracování. Iné druhy omietok je možné vyrobiť až po obdržaní receptúry a následnej konzultácii s TOP – cena sa stanoví individuálne.


O použití jednotlivých farieb pre kontaktné. Vybraný odstín omítky napište do poznámky v objednávce ! NAJDETE zde VZORNÍK Historických ODSTÍNŮ NAJDETE zdeWeber. Clean - silikon silikátová omítka s progresivním samočistícím efektem dlouhá životnost samočisticí.


Silikonová omítka - weber. Obchod ověřený zákazníky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.