Thursday 11 August 2016

Střední průmyslová škola potravinářská pardubice

Certifikáty a členství, Stavba 20. Architektura, Renomovaný pardubický architekt Karel Řepa je podepsán pod projektem Průmyslového muzea, dnešním sídlem Střední průmyslové školy potravinářské technologie v Pardubicích. A to i přesto, že konkurz na projekt této.


Zřizovatel – Pardubický kraj. Poskytuje střední vzdělání s maturitní zkouškou i výučním listem.

Historický název: Průmyslové muzeum. Architektura: Renomovaný pardubický architekt Karel Řepa je podepsán pod projektem Průmyslového muzea, dnešním sídlem Střední průmyslové školy potravinářské technologie v Pardubicích. Adresa školy: Ulice: náměstí Republiky 116.


Do vybavení školy patří zejména školní mlýn, pekárny, cukrářské dílny a školní prodejna určená k prodeji potravinářských výrobků vyrobených žáky školy. Všechny studijní obory jsou zakončené maturitní zkouškou. Pardubická průmyslovka, jedinečná škola specializovaná na teoretickou a praktickou přípravu středoškolsky vzdělaných českých pekařů, mlynářů a cukrářů měla v minulosti skvělé renomé. Naše střední škola i odborné učiliště nabízí svým studentům kvalitní vzdělání s perspektivou dobrého pracovního uplatnění.


Nabízíme vzdělání v samostatném oboru technologie potravin, ve spojení s managementem, mlynářstvím a výrobou krmiv, zpracováním mouky.

Máme vlastní prodejnu potravin přístupnou veřejnosti. Další info : Výpis z rejstříku škol v . URL adresa profilu zadavatele (krátká a dlouhá). Stránky Národního ústavu pro odborného vzdělávání. Историческое название: Průmyslové muzeum. Сертификаты и членство: Стройка 20-го века в Пардубицком крае.


Сопутствующие личности: Карел Ржепа. Pardubice závodiště km search for transport connection. Střední průmyslová škola potravinářská v Pardubicích je v rámci České republiky zcela ojediněle vybavena pro výuku, na kterou je zaměřena. Využívá také dvě velmi kvalitně vybavené pekárny a cukrárny a starší, plně funkční mlýn.


Ten slouží především pro výuku ve studijním oboru technologie potravin . Poznámky: SPŠPaS existuje ve školském systému našeho státu již devadesát let. K dobré pověsti a pokročilosti české řemeslné, průmyslové a . Státní střední průmyslová škola zajišťující výuku tříletých, čtyřletých a pětiletých oborů analýza potravin, kvasná technologie, zpracování mouky, mlynářství a výroba krmiv, mlynářství a výroba krmiv. Možnost dálkového studia. Nový název školy je platný od 1.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.