Friday 26 August 2016

Nebytová jednotka

Bytová jednotka nebytová jednotka (253). NOZ - nový občanský zákoník, zákon č. Obsahuje zádveří, velkou místnost 3ms kuchyňským . Dovolujeme si Vám nabídnout sklad v bytovém domě - v ulici Vladycká. NP, celková plocha 8m Praha Kunratice Třípodlažní nemovitost s kancelářskými i obchodními jednotkami se nachází na ulici Jana Růžičky, jen dvě minuty cesty autobusem od stanice metra C Chodov.


Stav dražby: Připravované. Prohlížet a tisknout jej lze např. Zpráva diskuzního fóra business. Prodej komerčních nemovitostí. Informace o ceně v kanceláři.


Datum podání přihlášek do: 2. Pronájem nebytových prostor - nebytová jednotka č. Portál aukcí je informační systém pro širokou veřejnost. Preložiť slovo „ nebytová jednotka “ zo slovenčiny do nemčiny. Ve spolupráci s firmou GAVLAS, spol.


Havlíčkova cca 1m od hlavního náměstí. Dražena je nebytová jednotka č. Jednotka je pronajata 3. Skupina: Bytové jednotky - sekce 2. Seznam projektů - Reference - Kontakty. Dispozice: nebytová jednotka.


K prodeji nabízíme nebytovou jednotku plochy 6mv přízemí apartmánového domu. Prostor je upraven k využití jako apartmán s novým sociálním zařízením (sprchový kout, umývadlo, WC, prostor pro umístění pračky). Popis a parametry nemovitosti.


Dům se nachází minut chůze od tramvajové zastávky Na Groši. Nebytová kancelářská jednotka , 1. Společenství vlastníků b. Nabídky volných pracovních míst . Typ souboru: Univerzálně použitelný formát dokumentů, který je určen především k tisku, prezentacím a archivaci dokumentů. Adobe Reader, vytvářet v mnoha .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.