Friday 12 August 2016

Nábytok na mieru bratislava

Kuchynské linky bez kompromisov Ak nechcete pri zariaďovaní kuchyne robiť kompromisy, ste u nás správne. Nábytok na mieru na katalógu Diva. Rozumieme individuálnym požiadavkám na estetiku, ktoré sériovo vyrábané kuchyne nenaplnia.


Preto pracujeme so širokou škálou materiálov a vzorov. Stolárstvo Marián Pavlov vyrába nábytok na mieru do interiéru i exteriéru: kuchynské linky, schody, dvere, šatníky, skrine, kancelárie, kúpeľne, reštaurácie, bary a podniky. Bratislava , Bratislavský kraj.

Interiér Halán sa zaoberá výrobou, predajom a montážou kvalitného nábytku na mieru. Chystáte sa zariaďovať interiér Vášho bytu, prípadne rekonštruovať kuchyňu? Nechcete nábytok , aký ma každý? Kuchyne - Odborník na Kuchyne na Mieru , Kuchynské Linky, Interierový Design. Zameriavame sa iba na produkty, ktoré sami vyrábame, takže Vy kupuje.


Patríme k najlepším stolárskym spoločnostiam na Slovensku. Už rokov pre vás vyrábame ten najkvalitnejší nábytok na mieru. Produkty a služby: skrine na mieru, predaj nábytku, vstavané skrine.

Ak ste nenašli to čo hľadáte,ozvite sa nám a mi Vám navrhneme niečo na mieru. Madosu, ktoru chceme este porovnat. Kvalitu materiálov si vyskúšate sami na vystavených kusoch nábytku. Ak Vás zaujala naša ponuka, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu návštevu!


Nábytkové stolárstvo Maderas sa zaoberá návrhom a realizáciou atypického nábytku. U nás v štúdiu si môžete navrhnúť kuchyne, obývacie zostavy, detské izby, postele a ostatné podľa Vašich predstáv. Návrhy a výroba nábytku na mieru. Ak si predstavujete nábytok, ktorý má atypické tvary, rozmery, alebo farbu, dokážeme vám túto predstavu pretaviť do reálnej podoby. Dlhoročné skúsenosti s výrobou atypického nábytku, sledovanie moderných trendov, používanie moderných materiálov vás spolu s kvalitnou prácou presvedčia o . Kvalitné a moderné vstavané rolldor skrine na mieru.


V cene kompletný servis - návrh, zameranie, dodávka a montáž so zľavami až do. Stolárska výroba nábytku Kalvín wood na mieru. Kuchyne, spálne, solitéry s grafickým návrhom zadarmo.


Vstavané skrine, kuchynské linky, spálňové a obývačkové zostavy a rôzne nábytkové doplnky. Vidiecky alebo moderný štýl, vyhovieme každému. Najväčšia predajňa na ploche 500mvstavané skrine a nábytok na mieru.

Aktuálne trendy a dizajnové novinky. Moderné kuchyne, interiér a luxusný nábytok na mieru presne podľa Vašich predstáv. Výroba nábytku na mieru - v našej ponuke nájdete okrem drevotrieskových materiálov aj masív a dyhu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.