Tuesday 9 August 2016

Jena kompostárna

Zeminy, substráty, kompostování Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Ceník materiálů a ceník ukládání bioodpadu pro maloobchodní koncové zákazníky provozoven: kompostárna ÚHOLIČKY, MALEŠICE, MODLETICE, v okolí Prahy. Jena – Zahradní architektura, použité fotografie: archiv Jena. Břežanská 3 Odolena Voda, Dolínek. Bioodpad a gastroodpad - příjem.


Prodej - kompost , trávníkový a střešní substrát, zemina, kůra, rašelina, písek, kačírek. Manipulace - kontejnery na BIO 11m3. Zdroj: Strukturální fondy EU. Bankovní účty určené ke zveřejnění.


Odeslat poptávku nebo dotaz firmě: . V rámci této exkurze se žáci dozvědí, proč bychom měli třídit bioodpad a jaké je jeho další využití. Seznámí se se zpracováním bioodpadu ve velkém objemu. Vybrat si můžete ze dvou kompostáren v okolí Prahy: firmu Jena nebo firmu Agora (viz dříve v tomto katalogu). Tip: zúčastněte se též exkurze . Vše v pořádku, ochotný správce provozu. Kompostárna Jena Úholičky.


OA Hovorčovická, Praha 3. Masaryka v Praze 1 Praha 4. Velmi vstřícný vedoucí provozu. Malešice (městská kompostárna ) - ZERA - Databáze kompostáren. Firma Jena je standartní kompostárna a vyrábí běžný kompost co by neměl být chemicky ošetřen jako je tomu právě většinou u pytlovaných substrátů.


Pracovní list k exkurzi do kompostárny firmy Jena nebo Agora. Obecné informace o separaci bioodpadů a kompostování. Proč oddělovat bioodpad?


Problematika bioodpadů vstoupila do odpadového hospodářství se vstupem České republiky ( ČR) do Evropské unie (EU), kdy jsme harmonizovali naši legislativu s . Jan Švejkovský - jednatel. Pěstování a prodej rostlinného materiálu. JENA - nákup překopávače kompostů. Technologické vybavení kompostárny.


Stavba byla zahájena 14. OP Životní prostředí (CF) Datum alokace: 29. Náklady na stavbu činily mil. Zajišťovat zkušební provoz kompostárny po dobu měsíců bude společnost JENA – firma . Hodnocení:recenzí - hodnotit.


Zabýváme se pěstováním a prodejem rostlinného materiálu. Zajišťujeme kompostování biologického odpadu včetně prodeje a míchání substrátů. Provádíme vlastní dopravu i odvoz.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.