Friday 19 August 2016

Jak odstranit bubliny z folie

Koupil jsem si folii na Ipa ale pod folii se dělají bublinky. Nevíte jak se těch bublinek zbavím? Slyšel jsem, že nejlepší způsob je folii umýt pod vodou nechat uschnout a pak ji nahodit na. Jak odstranit ochranné tvrzenesklo, z displeje mob. Tyden po aplikaci ,se dělají bublinky.


Odeslat příspěvek od Filip Novák 6. To jsou vzduchové bubliny. Vzduchové bubliny na folii telefonu - Poradte. Elektronika › telefony Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу дек. Občas se vám stane, že se při lepení samolepicích tapet vytvoří bubliny - stači fólii odlepit od podkladu a bublinu.


Koupili jste si nový mobilní telefon a uvažujete, jak jen ochráníte před nechtěnými škrábanci na obrazovce? První, co vás jistě napadne, je ochranná průhledná folie , samozřejmě. Určitě znáte ten věčný boj s bublinkami , které se někdy vytváří při nalepování fólie nebo tvrzeného skla na displej vašeho iPhonu. Společnost SoftBank tento týden představila průmyslového robota jménem duAro, který dokáže bezchybně aplikovat ochranu na displej iPhonu. S nejnovějším robotem od . Docela me zklamalo, ze je do sirky o neco mensi, ale to jsem nejak prekous.


Co me, ale zarizilo uplne je jeji nasazovani. Zajisté všichni asi víte, že se k němu dodává v balení fólie na displej ( pravděpodobně - dle materiálu a tloušťky - nedosahuje kvalit Brando fólií, nicméně lepší než nic). Tu jsem na telefon nanesl, nicméně se mi pod ní během aplikace dostaly dvě větší smítka, která samozřejmě udělala nevzhledné bubliny. Prodejce mi ho nalepil přímo na místě řekl mi, že bublinky pod sklem zmizí, a že je trochu křivě nevadí a vše bude v pořádku.


Ujistil mě, že oni mají skla kvalitní, a že to také umí správně nalepit. Někdy také samolepící proužky na odstranění drobného prachu ze skla telefonu ( v prvním kroku je důležité sklo pouze odmastit). Fólie , jejichž tvrdost dosahuje pouze 3-4H, lze tedy vnímat čistě jako ochranu displeje proti poškrábání, tvrzená skla přinášejí navíc ochranu proti nárazům. Tvrzená skla totiž nezanechávají nevzhledné bublinky , které jsou u ochranných fólií častým problémem. Případné bubliny půjdou snáze vytlačit a nepodaří-li se samolepící fólii napoprvé správně přiložit, můžete ji ještě posunout nebo stáhnout a opět nalepit.


Nemějte obavy, vlhkost postupně vyschne a samolepící fólie plně přilne. Při lepení průsvitné samolepící fólie na sklo může voda fólii dočasně mléčně zakalit, ale po. Křídlo elektrovětroně s tuhým balsovým potahem je požehleno folií a předchozí majitel modelu polepil křídlo ještě reklamní folií zeshora na uších a zespodu udělal takové ty pruhy co se dělají např. Mám to zatím nepřipravené k letu, ale už teď se udělaly bublinky a vrásky při běžné pokojové teplotě v takovém. Dobře a hlavně přesně nalepená ochranná fólie bez bublin a smítek prachu na displeji jablečného zařízení může být pro někoho celkem oříšek.


Balení obsahuje ochranné tvrzené sklo Celly, vlhčený hadřík na čištění displeje, dva kusy lepítek pro odstranění prachu, hadřík a dvě nálepky na tlačítko home . Je potřeba posprejovat prsty, kterými se bude fólie (naštěstí celkem přesně střižená) nanášet, stejně tak i ji. Pak je třeba se trefit na displej. To není zcela tak jednoduché.


Fólie má tendenci se ihned lepit na displej, takže je to pekelná zkouška nervů. Ještě dodám, že prodavač mě upozorňoval ať těch pár bublinek co pod fólií zůstalo nezkousim odstraňovat násilím třeba prstem. Prý vše zmizí samo a naopak.


Otisky a upatlani taky žádné. Sranda je, že není ani okem vidět kde folie konci, ale vypadá to, že je opravdu mnohem víc u krajů než ta originální. Chci se zeptat dá se to nalepit na mokro ? Roztok vody a jaru třeba ? Tak jak se lepí nálepky na auto apod ? Michael878: Příspěvky:.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.