Thursday 18 August 2016

Daruji psací stůl

Inzeráty PSACÍ STŮL v kategorii Starožitný nábytek na Sbazar. Za odvoz daruji psací stůl. Daruji psací stůl za odvoz. Sice oprýskaný lak, ale po přelakování bude jako nový. Možno k němu darovat o skříňky ve stejné barvě.


Prodám hezký, nezničený psací stůl 160x80.

Světlý, imitace javoru, nohy hliník. Po domluvě možnost demontáže k přepravě. Nabídku stolů do bytů a kanceláří naleznete v sekci Stoly: byt, kancelář na inzertním serveru ANNONCE. Dvě dvoudílné skříně, jedna jednodílná, noční.


V dobrém stavu, chybí jeden šuplík. Vyšní Lhoty (F- M), tel. Stůl není v bezvadném stavu, ale nemá vady které by bránily jeho plnohodnotnému používání. Potřebujete kvalitní psací stůl ?

V naší nabídce najdete jak levné, tak luxusní pc stoly s důmyslnými zásuvkami, policemi a mnoho dalšího. Pokud si je nikdo neodveze do neděle, půjdou do kamen. Nový PC stůl s třemi šuplíky. Psací stůl 150xPsací stůl 150x70 . Kč, Praha a středočeský, 16. Spěchá v pěkném stavu Email: eva.


Dám za odvoz starší nábytek-skříň s posuvnými dveřmi ,obývací pokoj-skříň a dva sekretáře jeden je prosklený. K tomu ZDARMA držák na tašku,. Dále daruji menší peřiňák . Jedná se o dekorace na stůl aj.


Vše v bílé barvě, cena dohodou. Dá se použít i jako jiný úložný prostor. Za odvoz - Hradec Králové Délka 150cm, hloubka 60cm, výška 75cm. Konferenční a jídelní stoly.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.