Friday 5 August 2016

Cafe na kole

Jsme kavárna s výběrovou kávou v Hradci Králové. Podívejte se, jak se k nám dostanete, kdy máme otevřeno . Café Na kole , Hradec Králové: Hodnocení 4. Kavárna s výběrovou kávou v centru Hradce Králové. Stojí za ní Jakub Fabián, bývalý barista brněnského Mitte, s první cenou z MČR v kategorii Coffee in Good Spirits.


Otevření je plánováno na 20.

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Great filter coffee and espresso. Also great home made desserts. K dispozici je zahrádka ve dvoře.


Nabízíme kávu, domácí limonády, čaje i alkoholické nápoje. Nemusíte se nijak bát, kavárna samotná kola nemá a nikam vám neujede. Na první oficiální šálek výběrové kávy do café Na kole musíte dorazit sami.


Celkem byly vyhlášeny tři kategorie.

Barista roku byl rozdělen na dvě . Připomeňte si spolu s námi historicky druhý den provozu bistra Franz. Přijďte do café Na kole ochutnat kávu ze slovinských pražíren! I v Lublani najdete pár pražíren, jejichž káva nás zaujala. Každý účastník kampaně Do práce na kole , který v tomto termínu přijde do kavárny v tričku letošní kampaně dostane jeden šálek lahodné fairtrade kávy.


Masarykovo náměstí 2 Uherské Hradiště CAFÉ ENDLI 15. Obsluha je milá, přímočará a ráda se o vás postará. Chválím výtečné zákusky, super obsluhu a skvělou kávu. Do not expect sophisticated latte art, still the coffee is really, really good!


Food options beyond pastries. Access to power outlets. Click through to see more. Repoztáž z premiéry filmu Jednoletá zahrada od Petra Chroustovského a vernisáže obrazů a fotografií od. Cafe Na kole : Ein Geschmackserlebnis.


Auf TripAdvisor Bewertungen von Reisenden, authentische Reisefotos und Top Angebote für Hradec Kralove, Tschechien.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.