Wednesday 17 August 2016

Barvy laky valašské meziříčí křižná

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny DEKORA s. Valašské Meziříčí , Krásno nad Bečvou. Prodáváme kompletní sortiment barev a laků , tmely, plniče BODY, lazury na dřevo SOKRATES. Kontaktní informace: Tel. Internetové obchody, e-shopy. Barvy , laky - tónování.


Jsme obchod nabízející široký sortiment pro interiér. Jsme zaměřeni na tapety na zeď, samolepící tapety na zeď, fototapety a ostatní dekorace na zeď. Sobota, 7:- 11:0 13:- 17:00.


Pozice na mapě je určena polohou objektu v katastru nemovistostí. Sídlo fireBARVY LAKY - STANĚKnbsp;nbsp;s. Další odkazy:Informace o parcele v Katastru nemovitostí. Firmy na této adrese: Papírnictví Křižná s. Společnost BARVY LAKY - STANĚK s. Prodáváme barvy , laky , tmely, plniče BODY, lazury na dřevo SOKRATES, tapety.


Provádíme míchání fasádních i interiérových barev. Veřejně dostupné informace o firmě BARVY LAKY - STANĚK s. PRODEJ ČISTÍCÍ A ÚKLIDOVÉ TECHNIKY. PEKÁRNA KŘIŽNÁ , ADMINISTRACE.


Firma BARVY LAKY - STANĚK s. Základní údaje o subjektu. Zátopek, mallíř, Frenštát pod Radhoštěm. BARVY AJTA Frenštát, prodejce, Frenštát pod Radhoštěm. Karel Malák - barvy laky - Partnerská prodejna DULUX, prodejce, Kaplice.


CLOU speciality na povrchovou úpravu dřeva (rozpouštědlové i vodou ředitelné), mořidla, ekologické nátěrové hmoty, barvy a laky , lazury, tekuté vosky…. Do prostor je přivedena voda a opad. V budově je nově otevřená kavárna, papírnictví a prodejna barev a laků.


Vladeko, Karlštejnská 9 Tachlovice, 3167445. Na Luhách 1 Ústí nad Labem, 4751366. Vlastnictvi: Soukromé vlastnictví. Parkování na bezplatném parkovišti přímo u.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.