Friday 29 July 2016

Vinotéka guzzanti gz 12

Termochladicí prosklená vinotéka. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Jednodveřová vinotéka značky Guzzanti pojme až lahví vína, celkový užitný objem 35l je tak využit na maximum. Mezi hlavní přednosti této vinotéky.


Tato vinotéka je ideální pro hotely, penziony a kanceláře. Objem celkem užitný (l): 35. Kapacita - láhve (ks): 12. Spotřeba energie (kWh): 0. Oddělená regulace: NE Typ chlazení: termoelektrická. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Guzzanti.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez . Vinotéka Guzzanti GZ 12.


Táto vinotéka je ideálna pre hotely, penzióny a kancelárie. Je to tichá vinotéka s termoelektrickým chladicím systémem lahví Guzzanti GZ , je to volně stojící vinotéka s kapacitou lahví a objemem l. Vďaka elegantnému čiernemu vyhotoveniu zapadne do každej miestnosti. Hlučnosť je teda maximálne eliminovaná a pohybuje sa do hodnoty dB. Teplotní rozsah, - °C. Vnútorná kapacita vinotéky je litrov a pojme fliaš vďaka . Osobní odběr na pobočkách.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Zobrazit podrobnější popis . Hlučnost je tedy maximálně eliminována a pohybuje se do hodnoty dB. Volně stojící vinotéka Guzzanti GZ , termoelektrický chladicí systém. Konstrukce chladničky: jednodveřová.


Rozsah 8-18°C - uložte až lahví vína do vinotéky jim na míru ušité! Jednodverová vinotéka značky Guzzanti pojme až fliaš vína, celkový úžitkový objem 35l je tak využitý na maximum. Medzi hlavné prednosti tejto.


Právě si prohlížíte zboží značky Guzzanti na e-shopu elektro-ELPOS. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit . Patříte k milovníkům vína, a přesto nemůžete mít vlastní vinný sklep? Nesmutněte , s naší nabídkou vinoték se můžete svému koníčku věnovat naplno.


Víno budete mít vždy vychlazené v té nejpřijatelnější teplotě. A, vertikální police - ideální už pro otevřenou láhev, LED display, chladicí rozsah - °C při okolní teplotě °C, dvířka z temperovaného tvrzené.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.