Monday 25 July 2016

Skandinávský styl

Jak na skandinávský styl. Halmar Jednací židle PRESTIGE SKI černá. Málokterý ze stylů bydlení si u nás za poslední roky získal tolik obdivovatelů jako tento.


Zřejmě proto, že chceme bydlet hezky, útulně, s jakousi lehkostí a šmrncem. Seveřané už tak bydlí a my se stále raději necháváme jejich domovy inspirovat. Barvy využívá neutrální a sází na tradiční dekorativní prvky.

Nový způsob jak se inspirovat při zařizování Vašeho příbytku. U aktuálních trendů moderního bydlení vévodí skandinávský či tzv. Designéři i bytoví architekti na něj pějí samou chválu.


Právě naopak je díky použitým přírodním materiálům a kladenému důrazu . Milujeme skandinávský styl. Pro všechny nadšence skandinávského stylu. Osobně pak preferuje interiér moderní, světlý, vzdušný, ale také útulný a hravý. Dalšími z požadavků byla světlá .

Nadčasový, jednoduchý a zároveň útulnýTakový je interiérový design inspirovaný skandinávským bydlením. Rozhodně není chladný, ba naopak vzhled přírodního dřeva a látkové potahy vytvoří příjemný a. Jeho síla je právě v jednoduchosti, minimalismu a funkčnosti. Materiálem pro nábytek ve skandinávském stylu bývá často přírodní, světlé dřevo. Skandinávci milují bílou, šedou a černou. Svými jednoduchými tvary a světlou barvou tento nábytek doslova vybízí, . On-line rámovací studio a desítky rámovacích lišt na výběr!


Prostě kdo si potrpí na jednoduchý, ale útulný interiér, měl by teď zbystřit. Vzhledem k tomu, že ceny bytů v severských zemích jsou velmi vysoké, šetří se na jejich velikosti. Nábytek tak musí být skladný a co nejvíce multifunkční. V bytech převládá bílá nebo velmi světlé barvy za účelem optického zvětšení.


Víte, proč celý svět miluje skandinávský styl bydlení? Všem vyhovuje jeho čistota, jednoduchost, elegance a praktičnost. Pokud si ho vykouzlíte ve svém bytě, zaručeně nešlápnete vedle!


Inspirujte se, jak si jej pustit i do svého bytu. V interiérovém designu je skandinávský nebo také severský styl poslední roky velkým trendem. Je vzdušný, jednoduchý, ale zároveň útulný.

Pokochejte se sedmdesáti fotkami pokojů zařízených v tomto duchu a načerpejte inspiraci. Pokračujeme ve výčtu těch nejpopulárnějších stylů. Pojďme se podívat na elegantní styl bydlení Angličanů a na světlý a útulný styl bydlení pocházející ze severu, skandinávský styl bydlení … Anglický styl. Náročný, ale okouzlující.


Je založen na interiéru, kde je mnoho nábytku a mnoho doplňků, ale nikdy nepůsobí . Jednoduchý, vzdušný, spojený s přírodou. Přesně takový je populární skandinávský styl. Světlé tóny doplňuje přírodní pýcha severu. Mají rádi moderní, ne příliš luxusní, spíše funkční styl , poskládaný ze sortimentu velkých nábytkových řetězců, přičemž převažuje skandinávský design. V oblibě mají i menší italské či německé dodavatele nábytku.


Podobně je na tom Slovensko,“ popisuje Zuzana Martínková, manažerka marketingu a prodeje YIT.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.