Thursday 28 July 2016

Kdo vyrábí beko

Majitelem značky Beko je turecká společnost Arçelik A. Stejná společnost vlastní také značku spotřební elektroniky Grundig. Elektronika Beko se vyrábí v továrnách v . Kdo vyrábí … Pivo Argus, chladničky Beko nebo pneumatiky Riken jsou obvykle jen jedny ze značek nadnárodních výrobců. Ti mívají současně několik značek, aby mohli uspokojit náročnou klientelu, zákazníky citlivé na cenu nebo ty hledající kompromis mezi. Připravili jsme pro vás přehle kdo a kde vyrábí produkty . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


Vážená paní Dostálová, země původu je Turecko. Jedná se o velmi známou značku ve světě. Spotřebiče jsou poměrně levné a kvalitní. Byla pro vás tato odpověď užitečná?


Odhaduje se, že na světě je každé vteřiny prodán jeden výrobek této značky. Výrobky Beko jsou dostupné ve více než 1zemích světa například ve Velké Británii, Francii, Španělsku či Německu. Arçelik nedávno koupil přes sedmdesát procent továrny na televizory, v níž se vyrábějí i registrační pokladny a osobní počítače. Děláme také větráky a topení. O její průnik na zahraniční trhy se budeme snažit, až si Beko udělá jméno v oblasti bílého zboží.


Beko je mezinárodní značka turecké skupiny Arcelik, 3. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. BEKO , za ty peníze by měla být na jiné úrovni. Jediné plus je ovládání, jinak je hrozně hlučná a reguluje teplotu tím, že zapíná a vypíná v určitých časových intervalech - takže dám např. A taky firmy na netu jsou nesmírně rozdílné v cenách.


Porovnejte parametry spotřeby proudu, vody a hlučnost. Ať nešetříte na pořizovací ceně a netratíte na provozu. Pokud se nepletu tak se BEKO vyrábí v Turecku,a podle . BEKO patří mezi jednu z nejvýznamnějších evropských značek a zároveň mezi 5největších společností na světě. Obě jsou NO frost v mrazící části. Je skutečně Beko tak špatná značka?


Prodejce mě od ní zrazoval, ale jelikož jsou parametry u obou lednic téměř shodné, nevím jestli sáhnout po té dražší, o které jsem četl, že se vyrábí v Bulharsku. Dobrý den,zajímalo by mě, kdo vyrábí spotřebiče značky BEKO ,kamarád mi tvrdí, že jde o tureckou značku,tomu já ale nevěřím. Beko : vyráběno v turecku, kvalita normální, . Směrnice je jedna věc, ale kdo zajistí, aby docházelo k pravidelné kontrole údajů na štítku formou nezávislých testů? Také proto vznikl evropský projekt Atlete, který v loňském a. Jak je z testu patrné, ne vždy se . Speciální prostor, který můžete použít v závislosti na vašich potřebách jako mrazák nebo ledničku. Chladničky Beko tedy nabízí optimální místo pro skladování potravin za všech okolností, a jen . Zaprvé nevím značku, nevím, kdo dělá levné zmetky, kdo dělá levný průměr, kdo má drahé totéž s lepší značkou,chci něco kvalitního,ať vím,co rozhodně.


OK, ono těch 5let záruky u Beko je pádný argument. A to nemám na mysli vadné jednotlivé kusy, ale spíše to, že jeden výrobce může vyrábět dvě řady: prémiové i cenově dostupné. Koupě výrobku Beko ,záruka roky. Před koncem záruky porucha,volání na zákaznický servis BEKO ,nahlášení reklamace .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.