Friday 15 July 2016

Fab zámek

Nejdříve vyberte použití zadlabacího zámku. Můžete vybrat z typu pro cylindrickou vložku, dozický klíč či vícebodový zadlabací zámek. Zadlabací zámek pro cylindrickou vložku. Assa Abloy představuje inteligentní motorický zámek FAB ENTR. Ovládejte dveře přímo z vašeho Smartphonu či tabletu, pomocí PIN klávesnice, otiskem prstů nebo dálkovým ovládáním.


Pokud je zámek umístěn uvnitř, tzn.

V opačném případě volte Venkovní. Bezpečnostní visací zámek FAB. V případě, že chcete zvýšit zabezpečení vchodových dveří, volte přídavný zámek s cylindrickou vložkou odolnou proti odvrtání. Přídavný zámek s vložkou.


PROFICENTRUM FAB - nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat. Preferovány bývají zejména tam, kde nejsou nainstalovány bezpečnostní dveře pro zvětšení počtu uzamykacích bodů dveří a tím zvýšení jejich bezpečnosti proti násilnému vniknutí. Mezi nejúčinnější možnosti patří vícebodové vrchní . Pouhým povolením příslušného šroubu se hlava střelky uvolní, vysune, otočí o 180°, nasune zpět na vodítko střelky a šroubem se . Povolením příslušného šroubu se hlava střelky uvolní, vysune, otočí o 180°, nasune zpět na .

Elektromechanický samozamykací zámek FAB hluboký. HARDENED mají zvýšenou odolnost proti řezání, stříhání, úderům kladiva atd. Visací zámek FAB 30H máme skladem k okamžitému dodání. Základní specifikace Zámek FAB.


Detailní popis Zámek FAB. Osvědčený zámek vyráběný společností FAB. K zámku dodáváme zesílenou závoru a držák zámku zabraňující přetočení zámku.


Zámek lze použít na všechny skříně IPa IP43. Trend chytrých domácností je na vzestupu a chytré může být cokoliv od lampičky až po ledničku. Není proto divu, že chytré funkce dostávají i zámky a klasický klíč se odsouvá na druhou kolej. Chytrý zámek FAB Entr od původem české značky.


Zámek je jednozápadový a lze použít na sílu stěny dvířek. Ovládání zámku mobilem není novinka, ale většinou bývá doménou internetových platforem pro crowdfundingové financování projektů. FAB však přináší hotové řešení, kdy jen místo původní vložky namontujete elektromotorický zámek ovládaný například otiskem prstu nebo mobilem.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.