Wednesday 22 June 2016

Spárovací lžička

Hledáte spárovací lžíce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zednické lžíce klasické ocelové i lžíce nerezové. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Spárovací lžíce Maurerlob 300x12mdoručení domů nebo na prodejnu.

MAGG Spárovací křížky 250ks - 0mm SM060. Ještě jste se nepřihlásili? Nerezová úzká spárovací lžíce s plastovou rukojetí. E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit.


Obvyklá cena s DPH: Kč. Lžíce spárovací 10x1mm nerez. Dostupnost: Skladem více než 10.

Cena uvedena vždy za jednotku. Ušetříte: Kč s DPH. Vyrobená z nerezové oceli – dřevěná rukojeť. Silikon po vytlačení do spáry a přestříkáním jarovou vodou upravíme pomocí spárovací lžičky a případně i prstem do požadované podoby.


Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni.


První spárovaní s novým materiálem, který neznáme, začněme v místě, jež bude nejméně na očích, abychom zjistili, jaké jsou jeho vlastnosti a jak dobře se nám. Vtlačování spárovací malty do spár pomocí zednické lžíce a úzké spárovací špachtle takzvané „spárovačky“ Obr. Po dokonalém zaschnutí lepidla 3. Stačí rozdělat pouze malé množství hmoty. Na tyto dva předměty postačí vrchovatá kávová lžička s pár kapkami vody.


Lžička nerez KUBALA štukatérská trapézová 145x80. Lží ce spá rovací - kovaná z jednoho kusu. Leštěná lopatka, konicky broušená, dobře pružná.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.