Monday 27 June 2016

Rostex praha

SHOWROOM a PRODEJNA v Praze - Prodejna nabízí velkorysou prezentaci dveřního kování, dveřních klik, dveřních doplňků a bezpečnostních dveřních prvků – svou velikostí se řadí ke. Hornbach Baumarkt CS spol. Břenda-velkoobcho spol.


UPOZORNĚNÍ - ZRUŠENÍ POVRCHOVÝCH ÚPRAV ! Dveřní a vratová kování a doplňky ke dveřím.

Potřeby pro stavbu a malování. Hospodářské a zahrádkářské potřeby. Domácí a úklidové potřeby. Dřevěný sortiment – prahy , tyče, hoblované lišty,.


Svým zákazníkům nabízíme široký výběr kování, zámků, bezpečnostních a interiérových dveří. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zjistěte, které produkty v kategorii Kliky a kování ROSTEX jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji!


Kvalitní a spolehlivé bezpečnostní kování je nejúčinnější ochranou vašeho domova proti nekalým úmyslům.

Díky bezpečnostnímu kování máte jistotu, že ochráníte sebe, svou rodinu i majetek. Rostex bezpečnostní kování je určeno na vstupní dveře otevírané dovnitř i ven o tloušťce mm - mm. Cylindrická vložka není součástí balení.


Osobní odběr v Praze zdarma. Information – door fittings 8and 8with logo . Spojovací materiál pro bezpečnostní kování . Bezpečnostní přídavné kování ROSTEX Rchrom. Vhozy na dopisy jsou určené pro vchodové dveře, vstupní branky a skříňky na dopisy. Kování pro plastové a hliníkové dveře - určeno pro vstupní tzv. Standardně v barvě Cr - chrom, možno též na objednávku v barvě bílé nebo tmavě hnědé.


Pro dveře o tloušťce až mm. Uvedená cena platí POUZE při objednání přes INTERNET! Kování s ocelovým překrytem vložky používané na vstupní dveře v panelových sídlištích a činžovních domech.


Zabraňuje: Vylomení vložky – ANO Vytržení vložky – ANO Odvrtání vložky – ANO. S přáním příjemného dne. Uživatelská znalost práce s PC (Wor Excel, PowerPoint).

Dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s nabídkou spolupráce. Zobrazit všechny nabídky práce: Jana Pokorná - Nabídky práce: Praha. Kliky Rostex - rozetové kování nerez pro interiérové dveře.


Otevírání zámků, pohotovost zámečníci, otevírání bytů, domů, trezorů a automobilů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.