Tuesday 21 June 2016

Obrazovy zavesny system

Závěsný obrazový systém STAS. Pověsit obrázek nebylo nikdy jednodušší! Možnosti jsou nekonečné, náš patentovaný závěsný obrazový systém můžete . Název J-rail u tohoto závěsného systému mluví sám za sebe.


Design písmene J byl inspirací pro tyto velmi jednoduché a pevné lišty závěsného systému. V kombinaci se závěsnou tyčí U-top je závěsná lišta ideální pro flexibilní zavěšování obrazů na vysoké zdi. Nemusíte být milionáři, abyste si mohli domů koupit profesionální závěsný systém.


Montuje se do státních institucí i soukromých galerií, ale především do bytů, kde dokresluje atmosféru. Click-Rail je hliníková lišta, která se připevňuje ke stěně pomocí upevňovacích kamenů. Obrazovy závěsný systém.


Od firmy NIELSEN a CLICK RAIL. Nabízíme Vám dva druhy závěsného obrazového systému. Jsou velice variabilní a nabízí mnoho způsobů věšení obrazů. Lišty Mohou být bílé nebo stříbrné.


Tyto systémy Vám po dohodě naše firma také namontuje. Click rail - závesný systém na obrazy. CLICK RAIL systém je variabilný závesný systém na elegantné vešanie obrazov. Je určený pre domácnosti i kancelárie, s uchytením lišty na stenu.


Lištu pripevníte na stenu jednoducho, v krokoch. Každý, kdo častěji mění obrazové rámy ve svém interiéru, velice rychle ocení jednoduchost, variabilitu a účelnost závěsného systému. Jediná montáž závěsné lišty umožňuje kdykoliv dle.


Systém pro zavěšování obrazů. Profesionálne obrazové závesné systémy STAS a NEWLY od spoločnosti SMOLKA, s. Jednoduchá montáž a výsledný efekt našich závěsných systémů na obrazy Vás překvapí. Montáž zvládne kdokoliv, stačí jen vodováha, vrtačka a šroubovák.


S naší závěsnou lištou jednoduše přizpůsobíte prostory Vašim představám. Rychlé dodání a kvalitní servis. Závesný systém je vyhľadávaným riešením v galériách, výstavných priestoroch, v predajniach, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.