Thursday 30 June 2016

Marianne dny 2017

Tři dny nejlepších nákupů právě začínají! S kým jiným, když ne s námi. Vzpomeňte si, co jste si chtěla koupit, jen nebyl čas. Rozmazlujte se, hřešte a pamatujte, že tento víkend patří vám!


Tisíce obchodů po celém Česku a Slovensku budou mít připravené slevy a další zajímavé akce po předložení kuponu z oblíbeného časopisu Marianne. Určitě se také letos na Dny moc těšíte a pořádně si je užijete. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tri dni najlepších nákupov práve začínajú! Kedy inokedy, keď nie teraz.


Spomeňte si, čo ste si chcela kúpiť, len nebol čas. Rozmaznávajte sa, hrešte a pamätajte si, že tento víkend patrí . Tak co holky, mate uz kuponky? Na co se letos chystate ? Ja uz sem trochu nachystana a hodne natesena.


Přijďte a nakupte se slevovým kupónem ve všech podnikových prodejnách Granát, d. Kupón na slevu na kolekci originálních stříbrných šperků s českými granáty, z nabídky uvedených podnikových prodejen, najdete v tištěné verzi . Zákaznice s platební kartou od Komerční banky . Tento víkend bude jenom váš! V nové mobilní aplikaci . DNY MARIANNE S EURONICS. Nejúspěšnější nákupní akce v České republice a na Slovensku. Akční ceny Banquet DERMACOL Philips CONNECT IT a další. Vás čeká sleva a při nákupu nad 1. Kč kosmetický dárek zdarma.


Letos proběhnou již tradičně v Lékařském domě Dny Marianne. Dny marianne a Bioderma. Zde najdete seznam partnerských lékáren zapojených do akce Dny marianne. Nepropásněte víkend plný slev a nakupte výhodně Bioderma produkty.


Marianne a získejte slevu na spotřebiče v našem e-shopu!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.